ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανέτοιμος για νίκη ο Τύρναβος 2005

Υποδέχεται στις 4 το απόγευμα την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ντέρμπι της πρεμιέρας της Football League 2

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Football League 2 και ο Τύρναβος 2005 με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί, στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.

Η ομάδα του Τυρνάβου φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας στο θεσσαλικό ντέρμπι και ευελπιστεί να κατακτήσει το πρώτο …. τρίποντο, ενώ ο άλλος εκπρόσωπος του νομού ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα αγωνιστεί στο Σιδηρόκαστρο.

Και στις δυο ΠΑΕ είχαμε φέτος ανακατατάξεις σε διοικητικό επίπεδο, όπου στον μεν Τύρναβο πρόεδρος στην θέση του Βασίλη Μπρέζα ανέλαβε ο Αχιλλέας Δόκος, ενώ στον Οικονόμο τον Γιάννη Μπέη διαδέχθηκε ο Δημήτρης Μιχούλης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Αποφασισμένος να κατακτήσει έστω και δύσκολα τους τρεις βαθμούς, ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται σήμερα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ευελπιστεί με τη βοήθεια των φιλάθλων του, να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που όπως έδειξαν στα φιλικά παιχνίδια έχουν μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό, για να οδηγήσουν τον Τύρναβο στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς με τους συνεργάτες του είναι αισιόδοξοι για τις φετινές δυνατότητες του συλλόγου, που θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Το ρόστερ της φετινής ομάδας, αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κώστας Γούπος, Χρήστος Κατσίβελος Χρήστος Ντάλλας, Δημήτρης Σιάτρας, Αποστόλης Πολύζος, Ευθύμιος Αθανασούλης, Φίλιππος Τζιόλης, Χρήστος Νόνης Γρηγόρης Περήφανος, Δημήτρης Καλπίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, Γεώργιος Ρόκκα, Γιάννης Αντωνόπουλος, Ερμής Μεζίνι, Περικλής Μπουσινάκης, Πέτρος Διβανές, Κώστας Κυπτίου, Χρήστος Φλέγκας, Δημήτρης Δημολιός, Βασίλης Αθανασιάδης, Χρήστος Αγρόδημος, Βασίλης Λάιος, Κώστας Οικονόμου, Σάββας Σιδηρόπουλος, Χρήστος Αλεξίου, Νικόλαος Τσούκαλος, Πάρης Μπόντε, Γιώργος Κακαβίτσης .

*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Λυμπούδης, Αϊναλής, Παπακύπης (Μακεδονίας ) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Δραγάτης (Χαλκιδικής)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αγωνίζεται στο Σιδηρόκαστρο με τον τοπικό Εθνικό. Πέρυσι οι «Πράσινοι» μετά από εκπληκτική πορεία έφτασαν πολύ κοντά στην άνοδο, αλλά σίγουρα φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ο Οικονόμος με πολλά νέα πρόσωπα και χωρίς την πίεση, θα επιδιώξει να πετύχει κάτι ανάλογο όπως και πέρυσι, καθώς οι δυνατότητες υπάρχουν.

Οι παίκτες στους οποίους θα στηριχτεί φέτος ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης, είναι οι:

Νίκος Θεοδωρόπουλος, Αστέριος Μπαχτσιβάνος, Μάριος Κατής, Αποστόλης Αγγέλης, Ανδρέας Σουμέλας, Θανάσης Αγγελίνας, Γιώργος Μάντζιος, Ηλίας Φαρμάκης, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Αντώνης Πρικάκης, Αποστόλης Τσιανάκας, Ανδρέας Παναγιώτου, Ηλίας Λιλολάρι, Ιωάννης Κουλτσιάκης, Χρήστος Καράμπελας, Αλέξης Νικούλι, Δημήτρης Μπαλής, Μούσια Εράλντο, Γιώργος Τσετιροκλής, Δημήτρης Ματούλας, Δημήτρης Σιαφαρίκας, Αντώνης Παναγιώτου, Βαγγέλης Φτίκας, Ηλίας Καραγιάννης, Νίκος Βούλγαρης

*Διαιτητές της αναμέτρησης στο Σιδηρόκαστρο είναι οι κ. κ. Βρέσκας, Παρασίου, Μαυρόπουλος (Ημαθίας), ενώ 4ος διαιτητής ο κ. Δράγκας (Χαλκιδικής).

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Βατανιακός-Δόξα Κρανούλας

Κασσιόπη-Καλαμαριά

Σιδηρόκαστρο-Τσαριτσάνη

Τύρναβος 2005-Αναγέννηση Κ.

Ακ. Πλαταμώνα-Ζάκυνθος

Κορδελιό-Τηλυκράτης

(Εφημερίδα «Ελευθερία» / Ρεπορτάζ : Χρήστος Αρχοντούλης) 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις