ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Δε μας φοβίζει η κορυφή” λέει ο Δεινόπαπας

Μπορεί η νίκη κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου να ήρθε αγχωτικά, αλλά το γεγονός ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης η ΑΕΛ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα άφησε άπαντες ικανοποιημένους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ: « Αυτό που μετράει δεν είναι το ποιος σκόραρε, αλλά οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ¨καθαρίσει¨ πιο νωρίς το ματς αφού χάσαμε δύο ευκαιρίες μετά το 1-0. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε και πληρώσαμε μια στιγμή αδράνειας και δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Κρατάμε τη νίκη και πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον κόσμο που και σήμερα στάθηκε στο πλευρό μας.

Το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη θέση δεν σημαίνει τίποτε, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε το ματς του κυπέλλου και μας ενδιαφέρει να διακριθούμε και σ’ αυτό τον θεσμό.

Το γεγονός ότι έχουμε τρεις σερί νίκες είναι κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο, δεν ξεκινήσαμε καλά, έχοντας δύο ήττες εκτός και μετά τις νίκες στα ντέρμπι. Το ματς με τον Γάζωρο ήταν το πιο δύσκολο καθώς εδώ οι ομάδες έρχονται και παίζουν πίσω από το κέντρο».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΙΝΟΠΑΠΑΣ: « Σίγουρα μετά το ματς στα Γιαννιτσά κανείς δεν πίστευε ότι τόσο σύντομα θα ήμασταν στην κορυφή, βέβαια πιστεύαμε πάντα στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά παίζουμε καλά, είμαστε και τυχεροί και βρισκόμαστε στην κορυφή.

Σήμερα δεν θεωρώ πως ήταν τυχερή η ΑΕΛ γιατί στο 1-0 έχασα μια κλασσική ευκαιρία που αν σκόραρα θα ¨τελείωνε¨ το ματς. Αυτή ήταν μια εύκολη φάση, αλλά γλίστρησα με αποτέλεσμα να μην σκοράρω.

Οι τρεις σερί νίκες μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια και πολύ καλύτερη ψυχολογία και σίγουρα κάνει τον κόσμο να είναι πιο κοντά μας.

Η κορυφή δεν μας φοβίζει. Αν πάμε με σταθερά βήματα και κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΦΡΑΝΚΟΥ: «Το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή είναι καλό για όλους, για την ομάδα, τους παίκτες, τον κόσμο.

Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα ως ομάδα, αλλά ο Γάζωρος έπαιξε αρκετά. Το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Στα αποδυτήρια πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων και πως πλέον είμαστε στην κορυφή και αυτό μας έκανε πολύ χαρούμενους.

Παρά το γεγονός ότι είμαστε μια νεανική ομάδα και όχι έμπειρη από παρόμοιες καταστάσεις, νομίζω ότι όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει το τι πρέπει να κάνουμε φέτος, πως πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις και νομίζω πως αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις