ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκαλυπτήρια για την μπασκετική ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΛ, η παρουσίαση της ομάδας Μπάσκετ της ΑΕΛ στο Queens Bar Restaurant, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, πλήθους φιλάθλων και εκπροσώπων των Συνδέσμων.

Ο έφορος μπάσκετ Δημήτρης Χολέβας παρουσίασε το τεχνικό επιτελείο (Αβρ. Παπαδόπουλος, Γιώργος Βαγιόπουλος, Αποστόλης Τριανταφύλλου) τους αρχηγούς (Δ. Κονδυλόπουλος, Φ. Νικόπουλο, Θ.Χαντζάκο), το νέο Γενικό Αρχηγό Μπάμπη Γκιάστα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Θάνο Γκανέτσα και Γιώργο Τσακνάκη, όπως και τους Ανδρέα Κόκκα και Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο που γύρισαν στην ομάδα.
Ο πρόεδρος του φίλαθλου σωματείου ΑΕΛ 1964, Αντώνης Γραβάνης, τόνισε ότι η φιλοσοφία της μπασκετικής ΑΕΛ ακολουθεί την πασράδοση του Σωματείου και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της Ανδρικής ομάδας προέρχεται από την Ακαδημία της ομάδας και πλαισιώνεται από πιο έμπειρους παίκτες και όλοι μαζί αγωνίζονται για τη φανέλα. Τόνισε ότι η συνολική προσπάθεια είναι μεγάλη και δύσκολη δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας και απηύθηνε κάλεσμα για ενίσχυση της ομάδας μέσω του ιδιαίτερα προσιτού εισιτήριου διαρκείας.
Ο προπονητής της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στην τήρηση της φιλοσοφίας που ακολουθείται εδώ και δύο χρόνια, για προώθηση παικτών από την Ακαδημία, και στους στόχους της φετινής περιόδου, που δεν είναι άλλοι από την παρουσίαση μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει σύχγρονο και σωστό μπάσκετ.
Ο  αρχιπροπονητής της Ακαδημίας κ. Βαγιόπουλος σημείωσε ότι η δουλειά που γίνεται στην ΑΕΛ είναι αδιάκοπη και κάθε μέρα που περνάει είναι μια κερδισμένη μέρα.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν στο κοινό οι επιστημονικοί συνεργάτες της ομάδας, ο χειρουργός ορθοπεδικός κ. Αντώνης Τσαγκάλης, ο φυσιοθεραπευτής κ. Γιώργος Ζαχαρής, η ψυχολόγος κ. Μαρία Ματούση και η διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Μαρία Σταυράκη.
Τέλος, παρουσιάστηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας, σε πολύ προσιτή (στη συμβολική τιμή των 5 Ευρώ). Η διοίκηση
ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό για την άμεση ανταπόκρισή του και ανανεώνει το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο στις 17:30 στο κλειστό του Αγ. Θωμά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις