ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο οίκος ανοχής “Σούλα” πέρασε τα σύνορα!

Η χάρη του χορηγού στη φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας έφτασε μέχρι την Ισπανία!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο οίκος ανοχής “Σούλα” έκλεισε συμφωνία με τον Βουκεφάλα για να γίνει χορηγός του αλλά και που τα κορίτσια του φωτογραφήθηκαν με φανέλες στην παρουσίαση της νέας ομάδας, και η ομάδα της Λάρισας έγινε θέμα μέχρι και στην Ισπανία.

Υπεύθυνη για αυτό είναι η “Mundo Deportivo”, με το γνωστό καταλανικό μέσο να ασχολείται εκτενώς με την επιχείρηση της “Μαντάμ” (όπως την αποκαλεί) Σούλας Αλεβρίδου που είναι και ιδιοκτήτρια του οίκου.

“Ένας οίκος ανοχής βοηθάει ώστε να φύγουν τα χρέη μίας ερασιτεχνικής ομάδας”, είναι ο τίτλος στο σχετικό ρεπορτάζ, με το κείμενο να αναφέρει:

“Η πενία τέχνας κατεργάζεται και στην περίπτωση του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου υπάρχει το παράδειγμα του Γιάννη Μπατζιόλα, του προέδρου του Βουκεφάλα, όπου έδωσε τη διαφήμιση της φανέλας των παικτών σε δύο οίκους ανοχής.

Με τα χρέη που αντιμετώπιζε να φτάνουν τα 10.000 ευρώ, επικοινώνησε με τη “Μαντάμ” Σούλα Αλεβρίδου, ιδιοκτήτρια δύο οίκων ανοχής στην πόλη της Λάρισας, η οποία ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση αυτή προσφέροντας 1.000 ευρώ και έχοντας διάθεση να συνεχίσει να δίνει χρήματα.

“Πρόκειται για μία επιχείρηση που δεν χρειάζεται διαφήμιση. Εάν δεν βοηθήσουμε τους επιστήμονες και τους αθλητές μας, τι θα συμβεί στην Ελλάδα;

Είναι καλύτερο να βοηθάς με αυτό τον τρόπο από το να σώζεις τα χρήματά σου στην Ελβετία”, δηλώνει η 67άχρονη “Μαντάμ” Αλεβρίδου.

Υποσχέθηκε μάλιστα ότι οι παίκτες θα έχουν ξεχωριστή περιποίηση στους δύο οίκους ανοχής που διευθύνει, την “Βίλα Ερότικα” και τον “Οίκο Εποχής Σούλα” σε περίπτωση που έχουν επιτυχίες”.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις