ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Τρικάλων

Δραστικός περιορισμός μεταγωγών κρατουμένων στο νοσοκομείο της πόλης

Μετά την περιπετειώδη απόδραση της περασμένης εβδομάδας, εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας, ενώ δόθηκε εντολή να περιοριστούν μόνο στις απαραίτητες οι μεταγωγές κρατουμένων στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα σχεδόν καθημερινά στήνονταν επιχειρήσεις μεταφοράς κρατουμένων στο νοσοκομείο, ακόμη και για μικροτραυματισμούς.

Με δεδομένο πως υπήρχαν πληροφορίες για προσπάθεια απόδρασης, τα μέτρα ήταν δρακόντεια και το Νοσοκομείο θύμιζε αστυνομοκρατούμενη περιοχή.

Ωστόσο απεδείχθη στην πράξη ότι και τα μέτρα αυτά μπορούν εύκολα να τα «σπάσουν» άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος, με την μεγάλη απόδραση της περασμένης Παρασκευής.

Πλέον η εντολή που δόθηκε είναι να μην βγαίνουν οι κρατούμενοι από τις φυλακές, εκτός αν υπάρχει πολύ – πολύ σοβαρός λόγος, ενώ τα μέτρα ασφαλείας εντός της φυλακής έχουν ενταθεί με δεδομένο πως εξακολουθούν οι πληροφορίες για πιθανότητα εξέγερσης.

Εξάλλου στα Τρίκαλα κρατούνται όλες οι … διασημότητες του εγκληματικού χώρου της Ελλάδας, οπότε η ανησυχία είναι πολύ πιο έντονη.

(trikalavoice.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις