ΛΑΡΙΣΑ

Μόδα και φωτογραφία στο Pantheon Plaza

Με μία μεγάλη έκθεση φωτογραφίας εγκαινιάζεται η 2η Εβδομάδα Μόδας του Pantheon Plaza, του μεγαλύτερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της Θεσσαλίας, με έμφαση στη Μόδα ως καλλιτεχνική έκφραση, αλλά και φιλοσοφία ζωής.

Από 22 έως και 27 Οκτωβρίου, καταξιωμένοι φωτογράφοι, θα εκθέσουν έργα εμπνευσμένα από τον χώρο της μόδας, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Pantheon Plaza, παρουσιάζοντας στο κοινό τις ιδιαίτερες και πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκφάνσεις της Μόδας και του Στυλ!

Μέσω της συγκεκριμένης έκθεσης, οι φωτογράφοι Χρήστος Τζήμας, Joey Leo, Γιάννης Κυριάζος, Sezer Arici, Emre Unal, Τηλέμαχος Γιογλαρής και Γιώργος Καπλανίδης θα προβάλλουν τη φιλοσοφία της Μόδας και θα «ταξιδέψουν» το κοινό της Θεσσαλίας σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, ομορφιά, δημιουργικότητα και στυλ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Pantheon Plaza προσκαλεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου (στις 19:00) όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας στα επίσημα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συζητήσουν με τους τιμώμενους φωτογράφους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις