ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλα τα παιδάκια στον Τιριτόμπα

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν την Κυριακή οι παραστάσεις του Δημοτικού κουκλοθιάσου «Τιριτόμπα» Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφίας Φουτζοπούλου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας.

Η παράσταση «Οι περιπέτειες του Μελίσση» απέσπασε πολλά χαμόγελα και θετικά σχόλια από τους μικρούς και μεγάλους φίλους του «Τιριτόμπα» που έσπευσαν να την παρακολουθήσουν.

Πρόκειται για την ιστορία μιας μέλισσας, του Μελίσση, ο οποίος θέλει να παρέμβει στο μελισσοπεπρωμένο του και να γευθεί το μεγάλο ταξίδι της ζωής. Στο πλευρό του πάντα οι αγαπημένοι του φίλοι, έτοιμοι να τον στηρίξουν σε αυτό το μικρό διάλειμμα από την κοπιαστική δουλειά της παραγωγής μελιού.

Το κείμενο, η σκηνοθεσία του έργου και οι στίχοι των τραγουδιών είναι της κ. Ιωάννας Τσιαντούλη, τα σκηνικά είναι του κ. Γιάννη Γεωργιάδη και η ενορχήστρωση των τραγουδιών είναι της κ. Ελένης Σαμαρίνα. Παίζουν οι κουκλοπαίκτριες Ιωάννα Τσιαντούλη,  Χριστίνα Ανδρέου και φωτισμοί-ηχοληψία Εύη Γιαννακοπούλου.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν για το κοινό την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί και στη συνέχεια στις 4, 11,18 και 25 Νοεμβρίου και 2 και 9 Δεκεμβρίου στο κουκλοθέατρο στο Μύλο (Γεωργιάδου 53, Μύλος Παππά).

Καθημερινές παραστάσεις για δημοτικά και νηπιαγωγεία μέχρι και τέλος Μαρτίου. Όσα σχολεία επιθυμούν να κλείσουν παράσταση για τους μαθητές τους, μπορούν να επικοινωνούν στο κουκλοτηλέφωνο 2410-251657, κα Ιωάννα Τσιαντούλη,  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται η επίσκεψη στο Μουσείο Κουκλας. Η χωρητικότητα του Κουκλοθεάτρου είναι 120 θέσεων. Διάρκεια παράστασης 45 λεπτά.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις