ΛΑΡΙΣΑ

«Είναι ώρα να ενεργοποιηθούμε όλοι»

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης και στη συγκέντρωση της πλατείας Ταχυδρομείου καλούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας

Η συντονιστική επιτροπή ν. Λάρισας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλεί όλους τους πολίτες «να δώσουν βροντερό παρών και να στείλουν μήνυμα αντίστασης στη συγκυβέρνηση των προθύμων, στην Τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού για να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στα νέα άδικα και αντικοινωνικά μέτρα που σχεδιάζουν σε βάρος του Λαού, της κοινωνικής συνοχής αλλά και των αντοχών της κοινωνίας, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 10:30 π. μ. στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στην πλατεία ταχυδρομείου της Λάρισας.

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους και αντιστεκόμαστε σε όλους εκείνους που ως σκοπό και στόχο έχουν την υποταγή του φρονήματός μας την εξαθλίωσή μας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας ως λαός.

Είναι ώρα να ενεργοποιηθούμε όλοι οι Έλληνες και να αντιδράσουμε δυναμικά στη λαίλαπα των νέων φοροεισπρακτικών μέτρων που προτίθεται να εφαρμόσει η Τρόικα σε συνεργασία με τους συγκυβερνώντες αυτής της χώρας. Τα παιχνίδια εξουσίας πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην εξαθλίωση και στην κοινωνική απομόνωση που βιώνουν οι Έλληνες».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις