ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ανοικτά την Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα του Βόλου

Οι έμποροι θα συμμετάσχουν μόνο στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας

Με μοναδικό θέμα τις κινητοποιήσεις των εμπόρων για την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου συνεδρίασε εκτάκτως τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Τα μέλη του ΔΣ κατά πλειοψηφία αποφάσισαν την συμμετοχή των εμπόρων του Βόλου στο πανεμπορικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 και ώρα 12.00.

Η κάθοδος των εμπόρων απ΄ το Βόλο, θα γίνει δωρεάν με μισθωμένα λεωφορεία από την ΕΣΕΕ και οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου (τηλ.2421025479 και 2421022366).

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου τα καταστήματα του Βόλου θα παραμείνουν ανοιχτά «καθώς η κατάσταση στην αγορά δεν αντέχει καμιά άλλη μέρα χαμένη. Οι έμποροι του Βόλου βρίσκονται σε πραγματικά δεινή κατάσταση» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, συμμετείχαν με καθολικό κλείσιμο στην πανελλαδική απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου και προέβησαν σε αποκλεισμό της Εφορίας την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, τονίζεται ότι «θεωρούμε πως μια απεργία για να έχει επιτυχία πρέπει να έχει καθολικό χαρακτήρα με την συμμετοχή όλων των επιχειρηματικών κλάδων και όχι μόνο των εμπορικών καταστημάτων του κέντρου.

Καφέ, περίπτερα, κάθε μορφής καταστήματα εστίασης, λαϊκές αγορές, μάρκετ πλήττονται το ίδιο με τους εμπόρους και πρέπει όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε κατά των μέτρων που μας οδηγούν σε κοινή μοίρα, τον αφανισμό».

(magnesianews.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις