ΛΑΡΙΣΑ

«Τα δικά σας παιδιά, κύριοι της κυβέρνησης, θα τα ταΐσετε ληγμένα τρόφιμα;»

Δήλωση του συντονιστή Θεσσαλίας και νομού Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλη Σακελάρη

«Την ίδια στιγμή που καθημερινά η ελληνική τρόικα, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη,  λεηλατούν εισοδήματα και συντάξεις, την ώρα που εξαθλιώνουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα και οδηγούν δύο εκατομμύρια συμπολιτών μας στην ανεργία, όχι μόνο είναι ανίκανοι να ελέγξουν τις τιμές των πολυεθνικών προστατών τους στα ράφια των σούπερ μάρκετ, αλλά τους δίνουν την δυνατότητα να πουλάνε και τα ληγμένα τρόφιμα ώστε ακόμη και από αυτά να κερδίζουν.

Χωρίς κανείς να εγγυάται για την υγεία της Ελληνικής οικογένειας προς όφελος των υπεραγορών τροφίμων και των βιομηχανιών, παραβλέποντας ακόμη και τους βασικούς κανόνες υγιεινής, την ώρα που στη χώρα μας τα προϊόντα τους πωλούνται έως 40% ακριβότερα από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη, τώρα τους δίνουν την ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν πάνω στην υγεία των πολιτών.

Αυτοί που έπαιξαν με την αξιοπρέπεια μας, οι ίδιοι που συνεχίζουν να παίζουν με το αύριο το δικό μας αλλά και των παιδιών μας, παίζουν τώρα και με την ίδια μας την ζωή. Δεν θα τους το επιτρέψουμε και τους καλούμε να ανακαλέσουν άμεσα την συγκεκριμένη απόφαση».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις