ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Όσα παίρνει ο άνεργος» με την Άννα Βαγενά

Πρεμιέρα αύριο στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια η Λαρισαία ηθοποιός Άννα Βαγενά ξαναγυρίζει στο αγαπημένο της θεατρικό είδος, σε αυτό που υπηρέτησε πιστά για πολλά χρόνια, στην επιθεώρηση.

Κόντρα στην οικονομική συγκυρία της εποχής, θεωρώντας ότι το χιούμορ και η αισιοδοξία είναι τα μόνα όπλα ενάντια στην κρίση και η επιθεώρηση είναι η ναυαρχίδα. Έτσι επιστρατεύεται μετά από πολλά χρόνια η αξέχαστη Βαγγελίτσα από τη Ραχούλα… που τόσο αγάπησαν οι παλαιότεροι και θα γνωρίσουν οι νεότεροι.

Η επιθεώρηση με τίτλο «Όσα παίρνει ο άνεργος», θα κάνει πρεμιέρα αύριο, στις 9 μ.μ στο Δημοτικό Ωδείο, κάτι που για την Άννα Βαγενά είναι αυτονόητο μιας και οι δεσμοί της με την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα, δεν κόπηκαν ποτέ.

Στην παράσταση παίζουν οι: Άννα Βαγενά, Σοφία Αλεξανιάν, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Γιαννακάκος, Κατερίνα Θεοχάρη, Σταύρος Καλλιγάς, Νίκος Μπουρνιάς, Βασίλης Μυλωνάς.

Παραστάσεις θα δοθούν και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ αντίστοιχα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο φουαγιέ του Ωδείου.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι:17 ευρώ, μειωμένο 12 ευρώ (για φοιτητές, μαθητές, συνταξιούχους άνω των 65 ετών, κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ, πολύτεκνους).

Η απογευματινή παράσταση έχει εισιτήριο 15 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Ειδική τιμή για συλλόγους 10 ευρώ. Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 12 ευρώ. Την απογευματινή παράστασης της Πέμπτης μπορούν να την παρακολουθήσουν γυναικοπαρέες με εισιτήριο 10 ευρώ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-259.936.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις