ΚΟΣΜΟΣ

Κρουαζιέρες για χεβιμεταλάδες και γυμνιστές

Νέα μόδα στο εξωτερικό οι «θεματικές» κρουαζιέρες

Νέα μόδα στο εξωτερικό έχουν γίνει οι απίστευτες «θεματικές» κρουαζιέρες για κοινό κάθε είδους. Μετά το σοβαρό πλήγμα που δέχτηκε η παγκόσμια ναυτιλία με το ναυάγιο του Costa Conordia, οι εταιρίες διοργανώνουν πραγματικά απίστευτα ταξίδια για να προσελκύσουν κόσμο.

Κρουαζιέρες χέβι μέταλ, κρουαζιέρες γυμνιστών, κρουαζιέρες για χορτοφάγους και για καλοφαγάδες είναι μερικές από τις τρελές ιδέες των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις κρουαζιέρες που περιλαμβάνει στο σχετικό άρθρο της η εφημερίδα «Δημοκρατία»: Το Bare Nessesities Tour and Travel στο Τέξας λανσάρει τη μεγαλύτερη παγκοσμίως κρουαζιέρα για γυμνιστές, ξεκινώντας από την Φλόριντα και περνώντας από την Κόστα Ρίκα προς τον Παναμά σε ένα οκταήμερο ταξίδι, χωρίς σκοτούρες και… χωρίς ρούχα!

Άλλη απίστευτη ιδέα είναι η μεγαλύτερη χεβι μεταλ κρουαζιέρα που θα ξεκινήσει από τα νησιά Τερκς του Μαϊάμι με το ποταμόπλοιο «Barge to Hell» (ποταμόπλοιο προς την Κόλαση).

Υπάρχουν επίσης οικολογικές κρουαζιέρες με πλοία που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον αλλά και χορτοφαγικές κρουαζιέρες όπως αυτή της εταιρίας Holland America.

Φυσικά από τη λίστα δε μπορεί να λείψει και η gourmet κρουαζιέρα που ξεκινάει από Αθήνα με προορισμό την Ρώμη ή την Κωνσταντινούπολη και περιλαμβάνει μαθήματα μαγειρικής από διάσημους σεφ.

(iefimerida.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις