ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για “σπουδαία νίκη” μίλησε ο Ζιώγας

Εμφανώς ικανοποιημένος ο τεχνικός της ΑΕΛ μετά το πρώτο “διπλό” της ομάδας του, δήλωσε τα εξής:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί αγωνίστηκαν όπως έπρεπε να αγωνιστούν μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με ποιότητα και δυναμική. Ασχοληθήκαμε αρκετά τον αντίπαλό μας, ξέραμε ότι παίζει πολύ από τα άκρα και ότι είναι καλός στις στημένες φάσεις.

Ελαχιστοποιήσαμε τους κινδύνους στην περιοχή μας και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Αυτή η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα, προσπαθούμε να κάνουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Σε αυτή την ομάδα λύνεις ένα πρόβλημα και δημιουργείται ένα άλλο. Με στεναχώρησε η συμπεριφορά ενός παίκτη λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής. Με ενοχλεί η ασέβεια στο πρόσωπο του γυμναστή της ομάδας. Για να γίνει μεγάλη αυτή η ομάδα πρέπει να βάλουμε παίκτες που να θέλουν να παίξουν και όχι να κλαίνε. Η διοίκηση έχει ενημερωθεί και πλέον θα πράξει τα δέοντα».

-Αυτή η νίκη εκτός των τριών βαθμών τι άλλο μπορεί να προσφέρει;

«Μας φτάνει πιο κοντά στον στόχο μας… που είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να ευχαριστήσουμε τη φιλοξενία του Παναιτωλικού και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο. Τη φιλοξενία εννοείται και όχι το αποτέλεσμα».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Δεν ήταν το καλύτερο που επιθυμούσαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε για να φτάσουμε ψηλά, Παρ’ ότι παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες, εμείς κάναμε δύο δώρα με την Καλλονή και την ΑΕΛ και θα μπορούσαμε να ήμαστε πολύ ψηλότερα. Και στα δύο αυτά ματς ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ελπίζω η τύχη να μην μας γυρίσει την πλάτη στα επόμενα παιχνίδια και να καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ικανή και καλή ομάδα και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση. Μας λείπουν τρεις παίκτες που επιλέχθηκαν για να μας βοηθήσουν στο επιθετικό κομμάτι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας, γιατί δεν έχουμε τις επιλογές να αλλάξουμε κάτι».

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΑΣ

«Για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και χάσαμε από… μισή ευκαιρία. Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Μία σπουδαία νίκη σε μία δυνατή έδρα και με μία πολύ δυνατή ομάδα. Έγινε ένα δυνατό ματς με δυνατές φάσεις. Ευτυχήσαμε να βάλουμε εμείς γκολ και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε πολλά παιχνίδι μπροστά μας. Χρειάζεται πειθαρχία και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνουμε τόσο βρίσκουμε τα πατήματά μας στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι να υπάρχουν καλά πατήματα για το καλύτερο της ομάδας».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις