Παρασκήνιο

Θα τρέχουμε πάλι από πλατεία σε πλατεία!

Δυο απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες ξανά στη Λάρισα την Πέμπτη …

Επισημοποιήθηκε χθες η εκ νέου πραγματοποίηση δύο απεργιακών συγκεντρώσεων και αντίστοιχων πορειών στο κέντρο της Λάρισας την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της από κοινού 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Κατά τα ειωθότα, το Εργατικό Κέντρο στις 10.30 στην κεντρική πλατεία και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ την ίδια ώρα στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Οι συνδικαλιστές, προφανώς παραβλέπουν – πέραν όλων των άλλων – το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν δραματικά μειωθεί, τόσο τα ΜΜΕ στην περιοχή, όσο και – πολύ περισσότερο – ο αριθμός των εργαζομένων σε αυτά!

Θέλεις εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης, εξαιτίας των δικών μας συμβιβασμένων και ξεπουλημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών, δικαιολογήστε το όπως εσείς θέλετε, αλλά παραμένει γεγονός ότι στη Λάρισα έχουν μείνει ελάχιστοι δημοσιογράφοι, αλλά και κάμεραμεν στα τηλεοπτικά κανάλια.

Παρόλα αυτά μας αναγκάζετε για μία ακόμα φορά να τρέχουμε από πλατεία σε πλατεία κι από πορεία σε πορεία, στο πλαίσιο της δουλειάς μας!

Γιατί, όσο κι αν κάποιοι μετράνε και καταγράφουν σε ποια συγκέντρωση μαζεύτηκαν οι περισσότεροι, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των καναλιών είναι υποχρεωμένοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και … να τρέχουν σαν τον Βέγγο, σημειώνοντας παρεμπιπτόντως ότι στις καφετέριες της Λάρισας πίνουν καφέ περισσότεροι από όσους μαζευτούν και στις δύο συγκεντρώσεις …

Ο Παρατηρητής

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις