ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πενήντα χρόνια ζωής συμπλήρωσαν τα Μετέωρα Θεσσαλίας

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος της ομογένειας στην Αυστραλία έχει στο ενεργητικό του πλούσιες δράσεις

Με μεγάλη συγκίνηση αναδημοσιεύουμε εδώ το μήνυμα που έστειλε στην ιστοσελίδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Σιόμος, επισημαίνοντας ότι τα μέλη του συλλόγου θα πρέπει να θεωρούν τη συνεργασία μας δεδομένη.

«Με μεγάλη μας χαρά σας γνωστοποιούμε ότι ο σύλλογος μας φέτος κλείνει τα πενήντα του χρόνια ως μέλος της Ελληνικής κοινότητας της Αυστραλίας.

Η ίδρυση του συλλόγου μας, έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή τον πατριωτών μας στην μεταναστευτική περίοδο καθώς τους ένωσε μέσα σε ένα γνωστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Οι δραστηριότητες του συλλόγου μας εκτός από κοινωνικές ήταν και είναι φιλανθρωπικές.

Είναι γνωστό ότι ο σύλλογος μας προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε διάφορους σκοπούς όπως νοσοκομεία, γηροκομεία και στην διατήρηση της Ελληνικής γλώσσας.

Στο παρελθόν ο σύλλογος μας έχει προσφέρει και βοήθεια σε μέλη που βρεθήκανε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Το συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας για την υποστήριξη γιατί πάνω απ’ όλα ο σύλλογος είναι δικός σας, είναι το παρελθόν σας και βεβαίως το μέλλον σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Παναγιώτη Σιόμο τηλέφωνο +61 2 408966756, E-mail panos2@tpg.com.au , Διαδίκτυο www.meteora.com.au».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις