Λίγες ακόμα παραστάσεις του «Θεάτρου Τεχνών»

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Οκτωβρίου 2012, 11:17

Με τη μουσική – σατυρική επιθεώρηση «Ο Ευρωπαίος … καίγεται και το ευρώ … χτενίζεται!!!»

Με την Καλοκαιρινή του Θεατρική επιτυχία, την υπέροχη, σατιρική – μουσική  Επιθεώρηση                 «Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ…ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ…ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.!!!» κάνει για φέτος το Χειμώνα  έναρξη, το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, που θα παρουσιάσει για 10 περίπου παραστάσεις, (Πέμπτη-Παρασκευή- Σάββατο ώρα 9μ.μ και την Κυριακή το απόγευμα στις 7 μ.μ.), επί της Τ. Βελησσαρίου και Πηνειού 9 (Πλατεία Εβραίων).

Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη ζωντανή θεατρική παράσταση, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη, που αποτελείται από σύγχρονα, επιθεωρησιακά νούμερα με πολύ γούστο και χιούμορ και με μια «ανελέητη καυστική ματιά» στην τρέχουσα επικαιρότητα.

Η πρωτότυπη, μουσική σύνθεση και τα τραγούδια του Θέμη Σαμαντζή και οι  πανέμορφες χορογραφίες της Αγγελικής  Σαρίογλου, συντελούν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής, με τις εξαίρετες ερμηνείες των: Δημήτρη Φωτίου, Έλενας  Γράβαλου, Στέλιου Ντικούλη  και  Εύας Τριανταφύλλου.

Oι τιμές  των εισιτηρίων είναι: 8 ευρώ  και 5 ευρώ για Μαθητές-φοιτητές-Παιδιά και ανέργους. Ισχύουν επίσης και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ