Απαιτούμενο και η διαχείριση του υλικού στην ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε στις: 14 Οκτωβρίου 2012, 22:41

Η αναμέτρηση στο Αγρίνιο θα είναι αυτή με την οποία θα ολοκληρωθεί μία πεντάδα αγώνων… χωρίς ανάσα για την ΑΕΛ (και όχι μόνο φυσικά, μιας και όλες οι ομάδες της κατηγορίας τα ίδια έχουν «τραβήξει») και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Μιχάλης Ζιώγας θα προσπαθήσει να διαχειριστεί όσο το δυνατό καλύτερα το έμψυχο δυναμικό του.

Οι «βυσσινί» ξέρουν ότι η φετινή χρονιά είναι ένας αγωνιστικός μαραθώνιος και ο χρόνος συμμετοχής θα πρέπει να μοιρασθεί με τέτοιοι τρόπο, ούτως ώστε να μην επιβαρυνθούν συγκεκριμένοι παίκτες και «καούν».

Έτσι δεν αποκλείεται στο Αγρίνιο να δούμε και πάλι ένα διαφορετικό αγωνιστικό σχήμα, δεν αποκλείεται να δούμε για μία ακόμη αγωνιστική τον Μιχάλη Ζιώγα να παρατάσσει άλλη 11άδα.

Κάποιο μικροπρόβλημα στη μέση του Θανάση Δεινόπαπα δεν αποκλείεται να τον κρατήσει εκτός 11άδας, με τον Δημήτρη Χασομέρη να δείχνει νούμερο ένα φαβορί για να πάρει τη θέση του, με τον Ντάνιελ Πόνσε να ακολουθεί και αν γίνει αυτό τότε ο Ζεκίνια θα πάει στα πλάγια.

Παράλληλα από τη στιγμή που ο Κώστας Χατζής δεν είναι ακόμη έτοιμος, δεν μπορούμε να μιλήσουμε με βεβαιότητα για τον παρτενέρ του Νεμπεγλέρα, αν αναλογιστούμε ότι στα εντός έδρας ματς έχει ξεκινήσει βασικός ο Αντώνης Τσιάρας και στα εκτός οι Αποστόλης Σκόνδρας και Νίκος Καρανίκας.

sportlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ