ΛΑΡΙΣΑ

Στην πλατεία Ταχυδρομείου η απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί

Μετά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας που ήδη ανακοίνωσε απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης 18ης Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία, το Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας της ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την δική του – κατά τα ειωθότα – απεργιακή συγκέντρωση, στις 10.30 το πρωί της ίδιας μέρας στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται συγκεκριμένα τα εξής :

«Η πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τρόικα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους αποτελεί βάρβαρη επίθεση σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και της κοινωνίας, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους οικονομικά ισχυρούς, τους έχοντες και κατέχοντες, τους φοροφυγάδες και τους φοροκλέφτες.

Η Κυβέρνηση εγκαταλείπει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ακόμα και τις προγραμματικές θέσεις και στα πλαίσια συνέχισης και έντασης των μνημονιακών πολιτικών προωθεί νέα αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος των εργαζόμενων και της κοινωνίας που ήδη βρίσκονται σε απόγνωση.

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία οδηγούνται στη φτώχεια και την εξαθλίωση μέσα από τις άγριες περικοπές μισθών και συντάξεων, τη φορολογική λεηλασία, την αύξηση της ανεργίας και την ουσιαστικά κατάργηση του κοινωνικού κράτους.

Η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, η εργοδοτική αυθαιρεσία οργιάζουν σε βάρος των εργαζόμενων και των ασφαλιστικών ταμείων.

Επιτέλους να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες!

Απαιτείται λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη μάχη η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ στον αγώνα και στην πάλη. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια ξεχωριστών δράσεων και διασπαστικών συμπεριφορών.

Όλοι  στη Γενική Απεργία της 18ης του Οκτώβρη, καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση στις  10:30 το πρωί στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις