ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Mayfair έρχονται στη Λάρισα!

Οι Mayfair το Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα βρεθούν στη Λάρισα και θα ανέβουν στην σκηνή του Stage Club για ένα θρυλικό όσο και σπάνιο σε αξία σόου για να ζήσουν μαζί μας το όνειρο πολλών ετών να βρεθούν κοντά στο Ελληνικό κοινό που τόσο πολύ τους έχει αγκαλιάσει από την αρχή του συγκροτήματος.

Λίγο πριν  από αυτούς θα κάνουν την εμφάνιση τους οι Λαρισαίοι Innosense, μία από τις πιο αξιόλογες μπάντες της πόλης μας. Θα μας πάρουν από το χέρι για να μας ξεναγήσουν αυτοί πρώτοι στην πολυαναμενόμενη ονειρική βραδιά, με το ατμοσφαιρικό τους χαρακτηριστικό παίξιμο.

Οι Mayfair είναι ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα του σκοτεινού Progressive Metal. Ιδρύθηκαν στα τέλη των ηρωικών 80’s στην Αυστρία και για περισσότερα από δέκα χρόνια έγραψαν λαμπρές σελίδες ιστορίας, μπολιάζοντας το είδος με μια πεντάμορφη κι εξαιρετικά εύθραυστη μελαγχολία που σου έκλεβε για πάντα την καρδιά. Τα τρία άλμπουμ τους Behind (1993), Die Flucht (aka Escape – 1995), Faster Trip To Cyber Town (1998) θεωρούνται μυθικά εδώ και χρόνια αριστουργήματα.

Μετά από μια μακρά περίοδο απόλυτης σιωπής οι θρυλικοί Mayfair ενεργοποιούνται εκ νέου, με φήμες να μιλούν για εξαιρετικό νέο άλμπουμ που βρίσκεται στα σκαριά! Δεν είναι απλά ένας ακόμα γυρισμός στα παλιά λημέρια, αλλά μια μεγάλη κι άκρως πολυαναμενόμενη επιστροφή, μπροστάρης της οποίας είναι και πάλι ο Mario le Fate Prünster, ο άνθρωπος που κατά γενική ομολογία διέθετε κι εξακολουθεί να διαθέτει μια από τις καλύτερες φωνές στην ευρύτερη Μεταλλική Ανθολογία!

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, το σπουδαίο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μια ζωντανή εμφάνιση στο Stage Club της Λάρισας, στο πλαίσιο μιας νύχτας που περιμέναμε εδώ και πολλά χρόνια. Ελάτε λοιπόν να ζήσουμε το όνειρο με τους Dark – Prog metal θρύλους!!!

Innosense

Οι Innosense είναι ένα συγκρότημα μελωδικού προοδευτικού metal από την Λάρισα, που δημιουργήθηκε το 2005. Είναι από τις πιο αξιόλογες και αξιόπιστες μπάντες της τοπικής σκηνής.

Το στυλ τους έχει επηρεαστεί κυρίως από θρύλους του προοδευτικού metal, όπως οι Fates Warning και οι Conception, σε συνδυασμό με έναν πιο σκληρό ήχο. Γενικότερα οι επιρροές τους είναι όμως από jazz fusion μέχρι metal μιας και αποτελούνται από μουσικούς με διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα.

Μέχρι τώρα οι Innosense έχουν εμφανιστεί σε διάφορες συναυλίες σαν headliners, αλλά και σαν support σχήμα στους Evergrey, Sieges Even και τους τεράστιους Fates Warning και έχουν αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές. Το 2011 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους στην Steel Gallery Records με τίτλο “Outcast” το οποίο αποτελείται από 10 κομμάτια όπου το κύριο συστατικό είναι το συναίσθημα και η μελωδία.

Είσοδος κοινού: 21 : 15

Ώρα Έναρξης: 22 : 00

Προπώληση εισιτηρίων προς 16 €

Προπώληση Εισιτηρίων:

  • Rock Music Store, Κοραή 34, 2410283919

Πληροφορίες: 2413 00 82 26

Διοργάνωση : Alive Art Performances

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις