ΛΑΡΙΣΑ

Με τον διοικητή της Τροχαίας συναντήθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή την 11η έκθεση που πραγματοποιείται στη Δημοτική Πινακοθήκη

Με αφορμή την 11η έκθεση τροχαίας η οποία λαμβάνει χώρα από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης , ο βουλευτής του Λαικού Συνδέσμου «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, επισκέφθηκε τον Διοικητή της τροχαίας Λαρίσης, κ. Καφετζή.

Ο κ. Καφετζής ενημέρωσε τον βουλευτή για τα θέματα που αφορούν την κυκλοφοριακή αγωγή, η οποία πλέον θα διδάσκεται ακόμη και στα παιδιά σχολικής ηλικίας, τα οποία θα μπορούν με ένα έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο να ενημερωθούν σχετικά με την ενδεδειγμένη συμπεριφορά τόσο των οδηγών, όσο και των πεζών.

Στη συνέχεια τόνισε τη σημασία του κράνους και της ζώνης ασφαλείας, καθώς και το ασυμβίβαστο της οδήγησης με τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.

Τέλος, πληροφόρησε τον κ. Αλεξόπουλο παραθέτοντας στοιχεία, σχετικά με τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων καθώς και των θανατηφόρων αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων, γεγονός που αποτελεί μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη.

Ο κ. Αλεξόπουλος από την πλευρά του συνεχάρη τον Διοικητή, κ. Καφετζή, για την πολύ καλά οργανωμένη έκθεση και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του και γιατί όχι ολική εξάλειψη του φαινομένου απωλειών ζωής στους δρόμους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις