ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Δωτιέας Αγιάς νικητής του Super Cup

Χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο καθ’ όλη την κανονική διάρκεια του αγώνα, που έληξε με σκορ 2 – 2 και με τον Αμπελωνιακό να είναι σαφώς καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα, ο Δωτιέας Αγιάς κατόρθωσε να κατακτήσει το Super Cup της ΕΠΣΛ, στην διαδικασία των πέναλτι, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ και δεν περιείχε καθόλου παράταση, λόγω και του επικείμενοι αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πριν τον αγώνα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού Λάρισας, βράβευσε την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, για την άνοδό της στην Δ’ Εθνική κατηγορία και της απένειμε το τρόπαιο του πρωταθλητή της Α’ Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα της Αγιάς, που ήταν και τυπικά γηπεδούχος, βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ο Αλεξανδρής βρέθηκε απέναντι στον Καραναστάση και τον κέρδισε για να γράψει το 1 – 0 για την ομάδα του Αμπελώνα. Η απάντηση για τους ποδοσφαιριστές του Δωτιέα, ήρθε στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τζιώλας βρήκε τον Τσατσαλίδη μέσα στην περιοχή και αυτός σκόραρε με κοντινή προβολή, κάνοντας το 1 – 1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε ο εκνευρισμός, καθώς οι δύο ομάδες κέρδισαν από ένα πέναλτι έκαστες, με φιλάθλους, αλλά και παίκτες να διαφωνούν συνεχώς με τον διαιτητή. Το πρώτο, ήταν για τον Αμπελωνιακό στο 59’ και το εκτέλεσε ο Αλεξανδρής βάζοντας και πάλι την ομάδα του μπροστά με 1 – 2, ενώ το δεύτερο για λογαριασμό του Δωτιέα, το εκτέλεσε ο Τζιώλας, που έκανε το 2 – 2, που ήταν και τελικό σκορ.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις