ΛΑΡΙΣΑ

«Έναρξη ενός αδιάκοπου αγώνα»

Παρουσιάστηκε η προσωρινή συντονιστική επιτροπή Δήμου Λαρισαίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο συντονιστής Θεσσαλίας και νομού Λάρισας του κόμματος Μιχάλης Σακελάρης, «το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετρά έως σήμερα λίγους μήνες ζωής από την γέννησή του, οι άνθρωποι που πιστέψαμε, στηρίξαμε και αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή του Πάνου Καμμένου και όλων εκείνων των συμπολιτών μας από όλη την Ελλάδα που πλαισίωσαν τις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενωμένοι και αποφασισμένοι πέρα και μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις του παρελθόντος που έχουν οδηγήσει την Χώρα μας στα σημερινά αδιέξοδα, με ομαδική δουλειά και αγώνα βγαίνουμε μπροστά.

Βγαίνουμε μπροστά με την πεποίθηση και την πίστη του Έλληνα που δεν αντέχει άλλο τις ψεύτικες υποσχέσεις οι οποίες παρέσυραν τον Ελληνικό Λαό να επιλέξει τα κόμματα εκείνα που έχουν μετατρέψει την πολιτική ζωή του τόπου και την Ελλάδα ολόκληρη σε θίασο, εναλλάσσοντας μεθοδικά και απροκάλυπτα τους πρωταγωνιστές με τους κομπάρσους, παραδίδοντας ο ένας στον άλλο μια Κυβέρνηση ‘’ΘΕΑΤΡΟ΄΄ που εκτελεί τα σχέδια μιας τρόικας των τοκογλύφων δανειστών της χώρας και των τραπεζιτών Ελλήνων και ξένων που από κοινού, με τα πολιτικά ανδρείκελα της συγκυβέρνησης  έχουν εξαθλιώσει έναν περήφανο λαό και έχουν παραδώσει το αίμα και τον ιδρώτα γενεών στα αφεντικά τους.

Η σημερινή μας συνάντηση σηματοδοτεί για τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Δήμου Λαρισαίων αλλά και για όλη την κοινωνία του νομού την έναρξη ενός αδιάκοπου αγώνα, ενός αγώνα ζωής, για την Ελλάδα, για τις οικογένειες μας, για τα παιδιά μας, για μας τους ίδιους.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στη Δημοτική Οργάνωση του Δήμου της Λάρισας αλλά και των άλλων δημοτικών οργανώσεων του νομού που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες όπως και οι άξιοι υποψήφιοι βουλευτές του κινήματός μας  είναι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να συστρατευτούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης μιας και η προσπάθεια που πρέπει όλοι τους να καταβάλουν για να υπερνικήσουν τα εμπόδια και τα προσχώματα που οι δυνάμεις του μνημονίου και της συγκυβέρνησης θα ορθώσουν στο δρόμο τους θα είναι μεγάλη.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών του νομού και χιλιάδες πολίτες απ’ άκρη ως άκρη του νομού, στέλνουμε σήμερα μήνυμα ελπίδας και ανατροπής και είμαστε ένα μόνο κομμάτι των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που ‘’συναντηθήκαμε’’ αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια, στον νέο Έλληνα και την νέα Ελληνίδα, στον συνταξιούχο και στον ελεύθερο επαγγελματία, στην άνεργη μητέρα, στον εργαζόμενο τον αγρότη τον κτηνοτρόφο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Τασιόπουλος, τόνισε ότι «φτώχεια, ύφεση και ανεργία συνθέτουν ένα ζοφερό σκηνικό κ καθιστούν το μέλλον το δικό μας κ των παιδιών μας άδηλο. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε και δημιούργησε την κρίση αδυνατεί να δώσει λύσεις κ παραπαίει δέσμιο των επιταγών των ξένων αφεντικών στους οποίους έχει παραχωρήσει την κυριαρχία της χώρας.

Οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζονται ως αριθμοί κι όχι σαν ανθρώπινες ψυχές. Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με συνέπεια και αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε για να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας. Θα αγωνιστούμε για να ξανακερδίσουμε την εθνική μας περηφάνια και να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Θα αγωνιστούμε για να έχουμε εμείς κ τα παιδιά μας δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο».

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  – Τασιόπουλος Γιώργος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  – Δράκος Λάμπρος

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – Παπαιωάννου Στέργιος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  – Νικολάου Σπύρος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  – Κωτσής Ηλίας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – Γκανάτσιος Αντώνης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ – Γιάννης Ράπτης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – Γκούγκος Δημήτρης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – Χουλέβας Ανδρέας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ – Μπαλαμπάνης Διονύσης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ – Μπουρντένας Δημήτρης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Πινακάς Απόστολος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – Μουρτζούδης Στέφανος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις