Οι περιπέτειες του Μελίσση από τον κουκλοθίασο Τιριτόμπα

Δημοσιεύθηκε στις: 10 Οκτωβρίου 2012, 10:49

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Ο Δημοτικός κουκλοθίασος «Τιριτόμπα»-Κώστας Χατζηανδρέου- Σοφία Φουτζοπούλου, επέλεξε για την φετινή χρονιά μια διασκεδαστική περιπέτεια που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, τις «Περιπέτειες του Μελίσση».

Πρόκειται για την ιστορία μιας μέλισσας, του Μελίσση, ο οποίος θέλει να παρέμβει στο μελισσοπεπρωμένο του και να γευθεί το μεγάλο ταξίδι της ζωής. Στο πλευρό του πάντα οι αγαπημένοι του φίλοι, έτοιμοι να τον στηρίξουν σε αυτό το μικρό διάλειμμα από την κοπιαστική δουλειά της παραγωγής μελιού. Άραγε θα κατορθώσουν να παραμερίσουν τις δυσκολίες και τους κινδύνους που τους επιφυλάσσει το ταξίδι αυτό?

Μοναδικό τους όπλο για να γευτούν την χαρά της ζωής, η συλλογικότητα, ο σεβασμός, η φιλία και η αγάπη που τους ενώνει..

Μια παράσταση γεμάτη χρώματα, μουσικές που σε ταξιδεύουν και έντονα διαδραστικά στοιχεία που καθιστούν το παιδί συμμέτοχο στην πλοκή της ιστορίας.

Το κείμενο, η σκηνοθεσία του έργου και οι στίχοι των τραγουδιών είναι της κ. Ιωάννας Τσιαντούλη, τα σκηνικά είναι του κ. Γιάννη Γεωργιάδη και η ενορχήστρωση των τραγουδιών είναι της κ. Ελένης Σαμαρίνα. Παίζουν οι κουκλοπαίκτες Ιωάννα Τσιαντούλη,  Χριστίνα Ανδρέου και φωτισμοί-ηχοληψία Εύη Γιαννακοπούλου.

Οι παραστάσεις ξεκινούν για το κοινό την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί και συνεχίζονται στις 21 Οκτωβρίου, 4, 11,18 και 25 Νοεμβρίου και 2 και 9 Δεκεμβρίου στο κουκλοθέατρο στο Μύλο (Γεωργιάδου 53, Μύλος Παππά).

Καθημερινές παραστάσεις για δημοτικά και νηπιαγωγεία μέχρι και τέλος Μαρτίου.

Όσα σχολεία επιθυμούν να κλείσουν παράσταση για τους μαθητές τους, μπορούν να επικοινωνούν στο κουκλοτηλέφωνο 2410-251657, κα Ιωάννα Τσιαντούλη,  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται η επίσκεψη στο Μουσείο Κούκλας.

Η χωρητικότητα του Κουκλοθεάτρου είναι 120 θέσεων. Διάρκεια παράστασης 45 λεπτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ