ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αμπελωνιακός – Δωτιέας μάχονται για το Σούπερ Καπ

Εν όψει του τελικού του Super Cup ποδοσφαίρου ανάμεσα στον πρωταθλητή Δωτιέα Αγιάς και του κυπελλούχου, Αμπελωνιακού η ΕΠΣΛ προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Κορυφαία στιγμή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Νομού μας θα είναι ασφαλώς ο τελικός αγώνας Super Cup, μεταξύ του Δωτιέα Αγιάς και του Αμπελωνιακού, πρωταθλητή και κυπελλούχου της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011 – 2012 στο Νομό μας, που θα γίνει το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας (Αλκαζάρ).

Ο αγώνας αποφασίστηκε να αρχίσει στις 3.30 το απόγευμα, ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι που θέλουν, μετά τη λήξη του να μεταβούν και στο «F.C. Arena» για να παρακολουθήσουν και το ντέρμπι της «Foot Ball League» μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Βόλου. Ήδη οι δύο αντίπαλοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει του τελικού του Super Cup, αλλά και της έναρξης του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής στο οποίο συμμετέχουν και οι δύο.

Από την Ένωση τυπώθηκαν 1000 εισιτήρια για τις ανάγκες των πολυπληθών φιλάθλων των δύο περιοχών που προέρχονται οι 2 αντίπαλοι, αλλά και γενικότερα των φιλάθλων του Νομού που θα προσέλθουν στο Αλκαζάρ προσδοκώντας να παρακολουθήσουν έναν συναρπαστικό αγώνα. Από μία τιμητική πρόσκληση θα δοθεί από τη διοργανώτρια στους εκπροσώπους όλων των σωματείων του Νομού.

Η διαιτητική «τετράδα» που θα διευθύνει τον αγώνα αυτό, θα ανακοινωθεί από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ αύριο.

Έχει προγραμματιστεί, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του Super Cup, να τιμηθούν με κύπελλο και μετάλλια, οι υπεύθυνοι και οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας Προπαίδων της Ένωσης, που κατά την περυσινή περίοδο αναδείχτηκαν πρωταθλητές στο Πανθεσσαλικό τουρνουά».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις