ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

«Στο πόδι» σήμερα για το χατίρι της Ανγκελα Μέρκελ η Λάρισα

Κόμματα, φορείς και συνδικάτα οργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα

Μόνο ανεπηρέαστη δεν πρόκειται να αφήσει την πόλη της Λάρισας η σημερινή – ολιγόωρη πάντως – άφιξη της Γερμανίδας Καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ στην πρωτεύουσα.

Αμέσως μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της παρουσίας στη χώρα μας της κ. Μέρκελ, μια σειρά κομμάτων, φορέων και συνδικάτων της περιοχής ανακοίνωσαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα.

Μάλιστα, το κλίμα φορτίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η αστυνομία απαγόρευσε τις κινητοποιήσεις σχεδόν σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου «να διασφαλιστεί η ασφάλεια της Καγκελαρίου»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ Λάρισας καλεί όλους τους πολίτες να διαδηλώσουν σήμερα ενάντια στην άφιξη της Μέρκελ στην Ελλάδα και ενάντια στα μέτρα που επιβάλλει η ίδια και οι δανειστές της χώρας μας με τη σύμφωνη γνώμη της τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ προγραμματίζει προσυγκέντρωση στις 6.30 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Παπακυριαζή και Παπαναστασίου.

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, μια συγκέντρωση στην οποία καλεί τους πολίτες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας.

Παράλληλα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λάρισας καλούν τον κόσμο σε συμβολικό αποκλεισμό του γερμανικού προξενείου στο Βόλο, στις 6.30 σήμερα το απόγευμα.

(newsroom onlarissa.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις