ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νέο ρήγμα στη ΔΗΜΑΡ Τρικάλων

Διαφωνεί με την υπερψήφιση των μέτρων ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Παπασίμος

Κοντά στην… οριστική ρήξη με τη ΔΗΜ.ΑΡ. φαίνεται πως είναι ο υποψήφιος βουλευτής της στις τελευταίες εκλογές στα Τρίκαλα Γιώργος Παπασίμος.

Σε άρθρο του με τίτλο «το τέλος των ψευδαισθήσεων» αφού αναφέρει ότι «η ΔΗΜ.ΑΡ. χρησιμοποιείται ως αριστερό άλλοθι», θέτει τρεις άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί το κόμμα.

Άξονες… τελείως διαφορετικούς από αυτούς που κινείται ωστόσο!

Συγκεκριμένα ο Γ. Παπασίμος προτείνει να καταψηφίσουν οι βουλευτές του κόμματος τα μνημονιακά μέτρα (!), την άμεση θεσμοποίηση «διαφανούς» πλαισίου για την κάθαρση του πολιτικού συστήματος και τρίτον την άμεση θεσμοθέτηση στιβαρής ρύθμισης του εσωτερικού χρέους της Χώρας, και ειδικότερα των χρεωμένων νοικοκυριών, αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που ο συνδυασμός της ύφεσης και ο τοκογλυφικός τραπεζικός δανεισμός έχει μετατραπεί γι’ αυτά σε «θανάσιμη παγίδα ασφυξίας».

«Σε αντίθετη περίπτωση» καταλήγει ο Γιώργος Παπασίμος (και εδώ είναι το εξωτερικό ενδιαφέρον) «οι ευθύνες, που αναλαμβάνει η ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ. έναντι των πολιτών, που στήριξαν αυτόν τον χώρο και έναντι των προσδοκιών για λειτουργία της ως πόλου συγκρότησης της μεγάλης σοσιαλιστικής παράταξης στην Ελλάδα, θα είναι ιστορικές και μεγάλες».

(trikalavoice.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις