ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 8 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου

Η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας με θέμα ‘Νέοι Επιχειρηματίες Ευκαιρίες-Ενισχύσεις’ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Παπακυριαζή 44 -2ος όροφος.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα LEADER  για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας από στέλεχος της Α.Ε.ΝΟ.Λ.

Στόχος της εκδήλωσης η ενημέρωση και η δικτύωση των νέων επιχειρηματιών , η δημιουργία συνεργασιών και η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της «Παγκόσμιας εβδομάδας Επιχειρηματικότητας» που θα πραγματοποιηθεί  στην Ελλάδα από τον Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε

Η ΟΕΣΥΝΕ ιδρύθηκε το 2001 και μέχρι σήμερα συμμετέχουν 7 Σύνδεσμοι Νέων Επιχειρηματιών από ισάριθμες περιφέρειες της Ελλάδας οι οποίοι εκπροσωπούν νέους (έως 45 ετών) επιχειρηματίες. Συγκεκριμένα τα 7 μέλη της ΟΕΣΥΝΕ είναι οι σύνδεσμοι που ακολουθούν:

1.            ΕΣΥΝΕ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

2.            ΕΣΥΝΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3.            ΕΣΥΝΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

4.            ΕΣΥΝΕ ΗΠΕΙΡΟΥ

5.            ΕΣΥΝΕ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

6.            ΕΣΥΝΕ ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

7.            ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η ΟΕΣΥΝΕ αποτελεί από το 2002 το Εθνικό μέλος για την Ελλάδα της Πανευρωπαικής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών – YES και από το 2007 τον Οικοδεσπότη φορέα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας – Global Entrepreneurship Week.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις