ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοίξει ξανά τις πόρτες του το «Θέατρο Τεχνών»

Αναλυτικά το πρόγραμμα παραστάσεων για τον ερχόμενο χειμώνα

Την  Πέμπτη  18  Οκτωβρίου, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ», ανοίγει και  πάλι  τις πόρτες του για το  θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας για την νέα Θεατρική  Χρονιά.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων  για τον ερχόμενο Χειμώνα, θα ξεκινήσει με την Καλοκαιρινή του επιτυχία και με την όλο και πιο επίκαιρη, μουσικοχορευτική σατιρική  επιθεώρηση:  «Ο Ευρωπαίος καίγεται και το Ευρώ… Χτενίζεται.!!!» που θα μεταφερθεί και στη Σκηνή του Θεάτρου, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, θα επαναληφθούν οι παραστάσεις με την μεγάλη, επιτυχία του «Θεάτρου Τεχνών»: «Ο Φονιάς» του Μήτσου Ευθυμιάδη, που είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα όσους πρόλαβαν να την παρακολουθήσουν την περασμένη άνοιξη.

Λόγω λοιπόν του περιορισμένου αριθμού παραστάσεων που είχαν πραγματοποιηθεί, δίνεται και πάλι η ευκαιρία σε όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν. Οι τιμές των εισιτηρίων και για τα δύο αυτά έργα θα είναι: 8 Ευρώ, ενώ θα υπάρχει και το πλέον φθηνό  εισιτήριο των 5 Ευρώ, για τους Φοιτητές-Μαθητές-Εκπαιδευτικούς και Ανέργους.

Επίσης, για φέτος το Χειμώνα, και με έναρξη την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, η «Παιδική-Νεανική Σκηνή», μετά από αρκετά χρόνια, ετοιμάζει  και πάλι παράσταση για τα παιδιά και τους μαθητές των σχολείων, με την γνωστή  Αριστοφανική Κωμωδία: «Ο Πλούτος και η Φτώχεια».

Το έργο είναι ειδικά διασκευασμένο για τα παιδιά, από την Κατερίνα Ζαχοπούλου, η οποία υπογράφει και την σκηνοθεσία της παράστασης. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τα τραγούδια, είναι του Θέμη Σαμαντζή, ενώ ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης  Σουπιάδης ερμηνεύει  τον ρόλο του «Θεού Πλούτου». Παραστάσεις, οργανωμένες με τα Σχολεία θα δίνονται κάθε εβδομάδα, τις πρωϊνές ώρες και κάθε Κυριακή μεσημέρι θα δίνεται παράσταση για το κοινό.

Τέλος, η Κεντρική σκηνή θα ανεβάσει παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, την μοναδική Ελληνική Κωμωδία του μεγάλου σύγχρονου έλληνα κωμωδιογράφου Δημήτρη Ψαθά: «Ζητείται… Ψεύτης».

Την σκηνοθεσία της παράστασης θα επιμεληθεί η Κατερίνα Ζαχοπούλου, με ένα Θίασο από 12 Λαρισαίους ηθοποιούς και με τον εξαιρετικό κωμικό ηθοποιό, Παναγιώτη Σουπιάδη στον ρόλο του «Ψευτοθόδωρου».

Για όλες τις παραστάσεις που θα δίνονται στο «Θέατρο Τεχνών» κατά την Χειμερινή σεζόν, Ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις