ΛΑΡΙΣΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας καλεί στις 7 το απόγευμα της Τρίτης τους πολίτες η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν μαζικά για την έλευση της γερμανίδας καγκελαρίου αλλά και την κυβερνητική πολιτική του μνημονίου.

Με αφορμή εξάλλου της ανακοίνωσης περί απαγόρευσης των συναθροίσεων στην Αθήνα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζει πως “¨με χουντικής έμπνευσης ανακοίνωση ο αστυνομικός διευθυντής της Αττικής σαν άλλος κατοχικός διοικητής απαγορεύει τις δημόσιες συγκεντρώσεις στη διαδρομή και τους χώρους που θα βρεθεί η ανεπιθύμητη για το λαό Γερμανίδα καγκελάριος στην αυριανή της επίσκεψη. Η προκλητική ενέργεια της κυβέρνησης έρχεται σε συνέχεια της καταστολής σε εργατικές κινητοποιήσεις, των προληπτικών προσαγωγών, της καλλιέργειας του φόβου και της τρομοκρατίας με τη βοήθεια των ναζιστικών συμμοριών.

Η κυβέρνηση των προσκυνημένων, εκτός από κατάπτυστη, είναι και γελασμένη, αν νομίζει ότι θα τρομοκρατήσει το λαό. Είναι φανερό πως ο Σαμαράς και οι συνένοχοι της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχουν χάσει την επαφή με την κοινωνία, την οποία άλλωστε αντιμετωπίζουν σαν εχθρό. Ό,τι και αν αποφασίζουν πίσω από κλειστές πόρτες των γραφείων τους, όσο φοβερίζουν με την προπαγάνδα, θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας και όλης της Ελλάδας η δίκαιη οργή και το μίσος για την πολιτική που ισοπεδώνει τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα, την ελευθερία και τα όνειρα του λαού και των εργαζομένων”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις