ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δυο ομάδες – και τι ομάδες – μόνοι τους!

Μέσι και Ρονάλντο μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις στο 2 – 2 μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφεραν και πάλι ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό σόου και μας κράτησαν καθηλωμένους για 90 λεπτά. Οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές του πλανήτη (αποφασίστε εσείς ποιος είναι ο καλύτερος), μετέτρεψαν σε προσωπική μονομαχία το Clasico στο “Καμπ Νου” πετυχαίνοντας από 2 γκολ στο τελικό 2-2.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αιφνιδίασε τους “μπλαουγκράνα” και με δυνατό σουτ στο 23′ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Βαλντές βάζοντας τη “Βασίλισσα” σε θέση οδηγού. Στην αμέσως επόμενη φάση οι Μαδριλένοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0, όμως η κεφαλιά του Μπενζεμά χτύπησε στο δοκάρι του πορτιέρο των γηπεδούχων.

Το γκολ του Πορτογάλου δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητο ο Λιονέλ Μέσι και στο 31′ ο Αργεντινός “μάγος” έφερε το απόλυτο ντέρμπι στα ίσια.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και με μια απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μέσι στο 61′, οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν την ανατροπή κάνοντας το 2-1.

Η χαρά όμως των γηπεδούχων κράτησε μόλις για 5 λεπτά καθώς ο Ρονάλντο “χτύπησε” και πάλι διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη όμως το σουτ του Πέδρο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ίκερ Κασίγιας.

Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η διαφορά μεταξύ της Μπάρτσα και της Ρεάλ μετά από 7 αγωνιστικές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις