ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Ελασσόνα το απόγευμα το Super Cup του γυναικείου βόλει

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Πίστη και αισιοδοξία από ΑΕΚ και Ολυμπιακό εν όψει του Super Cup που θα γίνει την Κυριακή (16.00, NovaSports3) στην Ελασσόνα. Προπονητές και αρχηγοί των δύο ομάδων που παραβρέθηκαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και συνεχάρησαν την ΕΟΠΕ που συνεχίζει να πηγαίνει το βόλεϊ στην ελληνική περιφέρεια.

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Σόνια Μποροβίντσεκ δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμο Ελασσόνας και σε όσους βοήθησαν να γίνει η διοργάνωση εδώ. Για το σημερινό παιχνίδι δεν έχω πολλά να πω. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να μαζευτούν νέα παιδιά κι εμείς να σηκώσουμε την κούπα»!

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Δήμητρα Γιακουμή σημείωσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον δήμο για τη φιλοξενία. Είναι πολύ ευχάριστο που η ομοσπονδία κάνει νέα προσπάθεια με τη διοργάνωση αυτή γιατί θα προβάλλει το άθλημά μας. Θα προσπαθήσουμε στον αγωνιστικό χώρο να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση σε σχέση με το πρωτάθλημα και το κύπελλο, δίνει ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Σήμερα θα γίνει ένα ντέρμπι ενώ οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Θα είναι αναγνωριστικό, αλλά αντάξιο των δυνατοτήτων των δύο ομάδων».

Ο προπονητής της Ένωσης, ο Λαρισαίος Απόστολος Οικονόμου σχολίασε: «Να ευχαριστήσω τους τοπικούς φορείς και τους ανθρώπους του ΓΣ Ελασσόνα για τη φιλοξενία τους. Όλα είναι άψογα μέχρι στιγμής κι εγώ δηλώνω πολύ υπερήφανος που είμαι στην Ελασσόνα γιατί κατάγομαι από τη Λάρισα και μπορώ να θεωρούμαι του χώρου.

Είμαι επίσης χαρούμενος γιατί είμαστε ξανά σε μία επαρχιακή πόλη και είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας ωραίος αγώνας χωρίς ακρότητες γιατί οι φίλαθλοι ξέρουν που έρχονται. Στη χθεσινή προπόνηση είχε ένα πρόβλημα, διάταση ωμοπλάτη, η Χέγας και αν δεν είναι έτοιμη 100%, γιατί είναι ένας αγώνας που θέλω όλες τις αθλήτριες ετοιμοπόλεμες και στα όρια τους, δεν θα παίξει. Η ομάδα όμως έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε απώλεια. Έχω εμπιστοσύνη στο σύνολο και πιστεύω πως σήμερα θα χαμογελάμε».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Τέλης Σωτήρχος ανέφερε: «Να συγχαρώ την περιφέρεια, τον δήμο και τον γυμναστικό σύλλογο για την ανάληψη του παιχνιδιού σε κρίσιμες εποχές. Να ευχαριστήσω και την ΕΟΠΕ που συνεχίζει την παράδοση αποκέντρωσης για την προβολή του αθλήματος. Εύχομαι και πιστεύω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων και να επικρατήσει ο καλύτερος που πιστεύω πως θα είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας ξεκινά με φιλοδοξίες, πιστεύω στην ομάδα μας και έχει τις δυνατότητες και μπορεί να κατακτήσει τον σημερινό τίτλο, καθώς και το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

* Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις, στις οποίες αναγράφεται ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας και ήδη έχουν δοθεί με τον τρόπο που συμφωνήθηκε με τις ομάδες και την αστυνομία. Γίνεται λοιπόν γνωστό στον κόσμο που θέλει να δει τον αγώνα να μην προσπαθήσει καν να έρθει στο γήπεδο.

(in.gr) 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις