ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο τελευταίες παραστάσεις για το «Γιατρό με το Στανιό»

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου

Aκόμη δύο τελευταίες παραστάσεις αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή στις 9.15 το βράδυ, θα δοθούν με την υπέροχη κωμωδία του Μολιέρου ««Γιατρός με το στανιό», στο Θερινό  Θέατρο «Αυλή του Μύλου».

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η παράσταση θα παιχτεί στο χειμερινό «Θέατρο του Μύλου» που η αίθουσά του κλιματίζεται.

«Ο Γιατρός με το στανιό» περιόδευσε σε πολλά μέρη της περιοχής μας στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και επαινέθηκαν οι ερμηνείες του Σταύρου Νικολαΐδη που ερμηνεύει έξοχα  τον ψευτογιατρό «Σγαναρέλο», την Ελένη Ουζουνίδου που εκτός των άλλων τραγουδάει άριστα και τραγούδια στην παράσταση.

Ο Περικλής Καρακωνσταντόγλου, όπως πάντα δίνει ξεχωριστό κύρος , με την τεράστια θεατρική του εμπειρία για να περάσουμε, στους θαυμάσιους Βασίλη Γιαβρή, Χάρη Φλέουρα, Άννα  Γκλέτσου, Αλέξανδρο Μπαλαμώτη και Ιωάννα Δημακοπούλου.

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9.15 το βράδυ ακριβώς και λόγω της αυξημένης προσέλευσης των θεατών για τις τελευταίες παραστάσεις, είναι καλό οι ενδιαφερόμενοι να κλείνουν έγκαιρα θέσεις στο τηλέφωνο: 2410- 533417.  Ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.-

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις