ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οριστικοποιείται το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Θεάτρου δρόμου Λάρισας

Συνάντηση των μελών της οργανωτικής επιτροπής

Τις ιδέες τους αλλά και το ενθουσιασμό τους ξεδίπλωσαν σε συνάντηση που είχαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας.

Οριστικοποίησαν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ το οποίο θα αναπτυχθεί στους πεζόδρομους από την Κούμα στο ύψος του Γαλλικού Ινστιτούτου μέχρι την οδό Ρούσβελτ, εκατέρωθεν της οποίας επίσης θα αναπτυχθούν σχήματα θεάτρου.

Μάγοι και κλόουν, περφόρμερς και θεατρικά σχήματα θα δώσουν μια χαρούμενη νότα στο κέντρο της Λάρισας.

Από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 το βράδι οι δρόμοι της Λάρισας θα ζωντανέψουν σε ένα απέραντο θέατρο δρόμου. Το πρόγραμμα με παραλλαγές θα συνεχισθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου το πρωί.

Όλα τα σχήματα σε μια χαρούμενη παρέλαση θα καταλήξουν στο χώρο προ του Αρχαίου θεάτρου όπου και θα παρουσιάσουν ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με μουσική ,χορό και άλλες εκπλήξεις.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν το θέατρο δρόμου να γίνει θεσμός και να εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με καινούργια σχήματα και γιατί όχι να αποκτήσει και διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, το εμπορικό επιμελητήριο Λάρισας, ο εμπορικός σύλλογος Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και φυσικά η artfools που έχει και τη βασική ευθύνη της διοργάνωσης.

(artfools.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις