ΛΑΡΙΣΑ

Με μία εφορία μένει ο νομός Λάρισας

Οι 3 της Λάρισας συγχωνεύονται σε μία ενώ από την 1η Δεκεμβρίου καταργούνται και όλες οι επαρχιακές

Με μια Εφορία θα μείνει ο ν. Λάρισας από τον ερχόμενο Δεκέμβριο καθώς το σχέδιο ριζικής αναδιάρθρωσης του φοροεισπρακτικού και φοροελεγκτικού μηχανισμού που ενεργοποιεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, επιχειρώντας την άμεση «αναστήλωση» των εσόδων του προϋπολογισμού, προβλέπει το κλείσιμο όλων των Δ.Ο.Υ. του νομού, πλην της Α’.

Βάση του νέου σχεδίου που προωθεί το υπ. Οικονομικών, από την 1η Οκτωβρίου θα ανασταλεί η λειτουργία της Γ’ Εφορίας Λάρισας, καθώς θα συγχωνευτεί με την Β’ Εφορία και από την 1η Δεκεμβρίου θα «κατεβάσουν ρολά» τόσο η Β’ όσο και όλες οι επαρχιακές, σε Αγιά, Τύρναβο, Ελασσόνα και Φάρσαλα.

Και όλα αυτά ενώ ήδη τα τμήματα ελέγχου και δικαστικού των Εφοριών Ελασσόνας, Φαρσάλων, Τυρνάβου, Αγιάς και Γ’ Δ.Ο.Υ. Λάρισας έχουν μεταφερθεί από την αρχή του χρόνου στην Α’ Εφορία. Ο νεότερος σχεδιασμός, που στερείται κάθε λογικής απλά και μόνο γιατί είναι πρακτικά ανεφάρμοστος, προκαλεί ήδη σοβαρές αντιδράσεις στους εργαζομένους του νομού, που προειδοποιούν για… θερμό Σεπτέμβριο.

(Εφημερίδα «Ελευθερία»)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις