ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε το κρησφύγετο του 29χρονου στη Λαμία

Ξετυλίγεται μέρα με την μέρα το «κουβάρι» που ενώνει τον φερόμενο ως δράστη της αιματηρής ληστείας της Πάρου με τρομοκρατική οργάνωση. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από την Αστυνομία, βρέθηκε το κρησφύγετο του 29χρονου στην πόλη της Λαμίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό μετά από τηλεφώνημα κατοίκων της πόλης στο διαμέρισμα που νοίκιαζε ο Α.Θ.  Ουσιαστικά δηλαδή καρποφόρησαν οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. που από την Κυριακή (19/08) δημοσίευσε φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη και των συνεργών τους κατά τη διάρκεια της ληστείας στο υποκατάστημα της τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου.

Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει την περιοχή όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που νοίκιασε ο 29χρονος και απαγορεύουν την πρόσβαση σε εκείνο το σημείο αναμένοντας την εξέλιξη των ερευνών από την αντιτρομοκρατική.

Το διαμέρισμα βρίσκεται περιφερειακά της Λαμίας και σε απόσταση τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναγνώρισε το μεσημέρι τον 29χρονο από τις φωτογραφίες και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι για την ενοικίαση του σπιτιού είχαν δοθεί πλαστά στοιχεία. Από τη δική της πλευρά, η αστυνομία επισημαίνει πως πρόκειται για «υπόθεση που χειρίζεται η αντιτρομοκρατική».

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει πάρα πολλούς και γρήγορους διεξόδους προς κάθε σημείο και βρίσκεται κοντά στον περιφερειακό της πόλης.

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, πήρε από τον 10ο τακτικό ανακριτή, ο 29χρονος Α.Θ., ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία στην Πάρο. Η παράταση δόθηκε από τον ανακριτή προκειμένου ο Θεοφίλου να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

http://www.real.gr / φωτό: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις