ΕΛΛΑΔΑ

Μηνύματα μέσω twitter σε Τσίπρα και Διαμαντοπούλου έστελνε ο Τάσος Θεοφίλου

Λάτρης των social media ήταν ο  29χρονος συλληφθείς για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο

Λάτρης των social media ήταν ο 29χρονος συλληφθείς για τη ληστεία σε τράπεζα της Πάρου και τη δολοφονία του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, Αναστάσιος Θεοφίλου, ο οποίος στους λογαριασμούς που διατηρούσε σε Facebook, Twitter, αλλά και δύο μπλογκ.

Έχει στείλει tweet και στην πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου «@adiamantopoulou γλυκούλα μου! τραβάς κι εσύ τον δικό σου Γολγοθά πάνω στα πτώματα μας… κουράγιο!», ενώ δεν τον άφησε αδιάφορη η εκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα: «αν βγει ο Τσίπρας πρέπει να κάνει την φασιστοκτονία πλημμέλημα…» και «στο ερώτημα Τσίπρας ή τανκς λέμε Τσίπρας. στο ερώτημα Τσίπρας ή χάος λέμε χάος!».

Ο φερόμενος τρομοκράτης δεν παρέλειπε να κάνει γνωστά στο διαδικτυακό κόσμο το μίσος του για την αστυνομία, την αστική τάξη, την εργασία αλλά και την αγάπη για τη βία και το αίμα. «Τρόμαζα με τον Δημητροκάλη, γελούσα με τον Σεχίδη, εκστασιαζόμουν με την 17Ν. Ενηλικιώθηκα με την θορυβώδη απόδραση Πάσαρη».

«Ένας μπάτσος δεν έχει δίκαιο ή άδικο. Δεν μπορεί να είναι τίμιος ή λαμόγιο. Ένας μπάτσος απλά είναι φτιαγμένος από κατώτερης ποιότητας υλικό. Αυτό είναι όλο».

Ο νεαρός δράστης δεν παρέλειπε να σχολιάζει την επικαιρότητα όπως τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία στα προημιτελικά του Euro. «Ουφ! πάλι καλά. πόσοι μετανάστες πέριξ της ομόνοιας γλίτωσαν από λιντσάρισμα χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα! από την άλλη οι κραυγές των αμνών ήταν τόσο εκκωφαντικές με το γκολ της ισοπαλίας που προς στιγμήν πίστεψα πως η Ελλάδα αποδεσμεύτηκε από την υποταγή της στην Τρόικα…».

(iefimerida.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις