Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων στα καθήκοντα του τεχνικού ασφαλείας


ΛΑΡΙΣΑ

Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων στα καθήκοντα του τεχνικού ασφαλείας

Από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Παράρτημα Θεσσαλίας (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Θεσσαλίας, Κωδικός Πιστοποίησης 11111075 σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τυρνάβου), δέχεται αιτήσεις για σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.

1.T.Α. Β΄ Κατηγορίας ανήκουν οι παρακάτω ειδικότητες

Ομάδα 1: Επισκευή και συντήρηση μεταφορικών μέσων

Ομάδα 2: Πρατήρια υγρών και αερίων καυσίμων

Ομάδα 3: Επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών

Ομάδα 4: Επιχειρήσεις κατασκευής παντός είδους από ξύλο

Ομάδα 5: Επιχειρήσεις κατασκευής και επισκευής παντός είδους

από μέταλλο

Ομάδα 6: Επιχειρήσεις παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών υλών

Ομάδα 7: Οικοδομικά υλικά

Στοιχεία προγράμματος:

•             Διάρκεια Προγράμματος 35 ώρες

•             Xρονική διάρκεια  7 ημέρες χ 5ώρες

2.Τ.Α Γ΄ Κατηγορίας ανήκουν οι παρακάτω ειδικότητες

Στη Γ΄ Κατηγορία κατατάσσονται  όλες οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (Κομμωτήρια, Κρεοπωλεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Στεγνοκαθαριστήρια, Βιβλιοπωλεία, Φροντιστήρια, καφετέριες κ.λ.π)

Στοιχεία προγράμματος:

•             Διάρκεια Προγράμματος 10 ώρες

•             Χρονική διάρκεια  2 ημέρες χ 5ώρες

Για το λόγο αυτό αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 27 Αυγούστου 2012, συνοδευτικά με τα δικαιολογητικά του κάθε ενδιαφερόμενου.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του Γραφείου του Εμπορικού Συλλόγου , τηλ.24920-25289 (ώρες 09:00-13:00).

Close

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο