ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απέλυσε από προπονητή τον άνδρα της και … κέρδισε το τρόπαιο!

Η τενίστρια Λι Να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη Κινέζα αθλήτρια

Η Λι Να καθυστέρησε να καταλάβει πως με προπονητή τον σύζυγο της, δεν πήγαινε πουθενά! Η πιο ακριβοπληρωμένη Κινέζα αθλήτρια προσέλαβε τον άνθρωπο που ανέδειξε τη Ζιστίν Ενάν, Κάρλος Ροντρίγκες και είδε αποτελέσματα.

Την πρώτη εβδομάδα της συνεργασίας της η 30χρονη τενίστρια κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο επί αμερικανικού εδάφους, επικρατώντας 1-6, 6-3, 6-1 της Γερμανοπολωνής Άντζελικ Κέρμπερ.

“Ελπίζω πως έτσι θα είναι από εδώ και πέρα με τον Κάρλος”, δήλωσε συγκινημένη η Λι. Πώς να μην ήταν συγκινημένη, αφού περίμενε δεκατέσσερις μήνες για να κρατήσει το πρώτο τρόπαιο στα χέρια της.

Τελευταία φορά που νίκησε σε τουρνουά ήταν στο Ρολάν Γκαρός το 2011. Η Λι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε παίξει και στον τελικό του Τορόντο.

Το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για την αντίπαλο της, η οποία “πετάει” μετά το Γουίμπλεντον. Στο Σινσινάτι διέκοψε το αήττητο σερί της Σερένα Γουίλιαμς και είναι ένα από τα φαβορί για τη Νέα Υόρκη μετά και την παρουσία της στα ημιτελικά το 2011. Πλέον βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης.

(sport24.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις