ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα φιλική ήττα στη Δράμα για την ΑΕΛ

Η Λαρισινή ομάδα ηττήθηκε από την τοπική Δόξα με 1-0.

Η ΑΕΛ έδειξε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα και να προσπαθεί με πλαγιοκοπήσεις να γίνει επικίνδυνη, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έψαχναν την κάθετη μπαλιά για να βγουν στην επίθεση.

Ωστόσο, οι “βυσσινί” για μία ακόμη φορά έδειξαν αδυναμίες στον επιθετικό τομέα και μη μπορώντας να βρουν το εύκολο γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, υποχρεώθηκαν να “κυνηγάνε” το σκορ, εξαιτίας ενός γκολ που δέχτηκαν κόντρα στη ροή της αναμέτρησης.

Το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 34’ όταν Ρούσεφ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γκοντά και έκανε το 1-0. Ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κώστας Κοτσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Βάντση και Δηλγεράκη και 4ο διαιτητή τον κ. Τσενεκίδη.

Δόξα Δράμας: Γουμάγιας (87’ Δαύκος), Στεργιανός, Κοντέων, Γκαρακλίδης, Σικαλιάς (90’ Κανετίδης), Ταραλίδης, Καπέλ (46’ Σοϊλέδης), Ιντζόγλου, Κοβάτσεβιτς (34’ Κασσός / 76’ Χιντατσέλι), Ρούσεφ (55’ Ζαχοβάικο / 90’ Καπνίδης), Καμινιώτης (66’ Γελαδάρης).

ΑΕΛ: Γκοντά, Γιώτας, Ραπτάκης, Παπαγεωργίου, Παγώνης (71’ Δημόπουλος), Χατζής (75’ Μάγγος), Νεμπεγλέρας, Παπαϊωάννου (50’ Χασομέρης), Ζουρούδης, Ζεκίνια (90’ Κρητικός), Δεινόπαπας (68’ Βούζας).

Newsroom onlarissa.gr με πληροφορίες από sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις