ΕΛΛΑΔΑ

Απαγορεύουν σε φαντάρους να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο!

Μία απίστευτη καταγγελία δημοσιεύει το planet-greece, σύμφωνα με την οποία στον Ελληνικό Στρατό πλέον απαγορεύεται να τραγουδούν οι στρατιώτες τον Εθνικό Ύμνο!

Την απίστευτη καταγγελία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα την έκανε στρατιώτης που υπηρετεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στο Μεγάλο Πεύκο, που υπηρετούσε το προηγούμενο διάστημα τους είχε δοθεί σαφής και ρητή εντολή να μην τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, αν δεν έχουν πάρει ειδική άδεια. Μάλιστα όταν κάποια στιγμή, οι στρατιώτες ζήτησαν στη βραδινή αναφορά να πουν τον Εθνικό Ύμνο, τους το απαγόρευσαν. Όσον αφορά δε στα τραγούδια για τη Μακεδονία και την Κύπρο… ούτε λόγος.

Αυτά απαγορεύονται είτε με άδεια είτε χωρίς. Οι ίδιοι οι αξιωματικοί έλεγαν στους φαντάρους ότι αυτά είναι αδιανόητα πράγματα και δεν δικαιολογούνται αλλά δεν απαντούσαν στο ερώτημα «ποιος έβγαλε αυτή τη διαταγή».

Εμείς απλά απορούμε εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε μάλλον κάποιοι Στρατηγοί πρέπει να παραδώσουν τις επωμίδες τους και να κάνουν πιο ευγενή επαγγέλματα που δεν θα θίγουν τις «ευαισθησίες» τους, ενώ καλό θα είναι να ενημερωθεί και ο λαός αν το … «μαγαζί» έκλεισε και κάνει «ξεπούλημα»… ώστε να μη στέλνει και τα παιδιά του να υπηρετήσουν σε αυτό το ….χαβαλετζίδικο συγκρότημα, όπως έχουν καταντήσει τον Ελληνικό Στρατό πλέον!

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις