ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εργαστήρια παιδικής λογοτεχνίας στο “Σπίτι του Σοφούλη”

Συνεχίζονται με μεγαλη επιτυχία, τα θερινά εργαστήρια παιδικής λογοτεχνίας για μικρά παιδιά στο νεο χωρο που έχει διαμορφωσεί ειδικά για αυτό το λόγο το παιδικό βιβλιοπωλείο ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥΛΗ,  στη νεα του διεύθυνση Δαβάκη 42 στη Νεάπολη, ακριβώς απέναντι απο την εκκλησία.

Κάθε μέρα διαφορετική διαθεματικη παιδαγωγική προσέγγιση των καλύτερων παραμυθιών και ιστοριων που εχουν εκδοθεί στην Ελλάδα, ώστε τα παιδια να εχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τα βιβλία, παίζοντας δημιουργικά και μαθαίνοντας.

Καθημερινά το μάθημα περιλαμβάνει αφήγηση του παραμυθιού, ανάλυση, επανάληψη, δραματοποίηση, θεατρική διασκευή ή παιχνίδι ρόλων με συμμετοχή των παιδιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιδική ποίηση, παιδική μουσική και τραγούδια σχετικά με την ιστορία, γνωριμία με συγγραφείς, γνωριμία με υλικά οπως λάσπη, ζυμάρι, άμμος, δακτυλομπογιές, παιχνίδια του δρόμου στην αυλή, ζωγραφική, τραγούδια, μαγειρική, μεταμφιέσεις, παραδοσιακά παιχνίδια.

Στόχος ειναι η έκφραση των συναισθημάτων των παιδιών μέσα απο ήρωες πρότυπα,καθώς και η δημιουργική ενασχόλησή τους έμμεσα και σε μορφή παιχνιδιού και διασκέδασης.

Δεν χρειάζεστε να είστε εγγεγραμμένοι σε τμήμα,μπορείτε να φερνετε το παιδάκι σας όποτε θελετε και έχετε διάθεση.

Τα εργαστηρια ειναι φτιαγμένα έτσι ώστε να λειτουργούν αυτόνομα, αυτοτελή κι ελεύθερα για ηλικιες απο 3 ετών και πάνω.

Η συμμετοχή είναι πέντε ευρώ την καθε φορά, δυο ώρες κάθε φορά, απο Δευτερα εως Πεμπτη με ωραριο λειτουργίας 19.00-21.00.

Μπαίνοντας στην παρεούλα,το παιδάκι σας παίρνει την τσαντούλα του με τα υλικά που θα χρειαστεί, κι ενα δροσερό χυμο και φεύγοντας παίρνει βεβαίωση συμμετοχής στο παραμύθι με το όνομα του παιδιού σαν αναμνηστικό.

Μέσα στο κανονικο σπιτάκι, που λειτουργεί σαν βιβλιοπωλείο, θα βρείτε παιδικά βιβλία δωρα παιχνίδια και διακοσμητικα για πάρτυ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στην παιδική κουζίνα καθώς και στους εξωτερικούς χώρους οι γονείς μπορουν να απασχοληθούν όση ώρα το παιδι θα συμμετέχει στο παραμύθι. Σαν στο σπίτι σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410536446, 6937883318 για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις συμμετοχής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις