Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 25χρονος ανθυποπλοίαρχος του Ε.Ν.

Δημοσιεύθηκε στις: 17 Αυγούστου 2012, 14:24

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, από την Εισαγγελία Βόλου, ο 25χρονος ανθυποπλοίαρχος από την Ελασσόνα, ο οποίος ανήμερα της Παναγίας συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, έπειτα από τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιού του, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε ελαφρά, από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο 25χρονος στην θαλάσσια περιοχή της ακτής Χατζηβαγγέλη, στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας.Ο 25χρονος ανθυποπλοίαρχος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληφοροφορίες του e-Volos.gr, από πηγές μας στο Λιμενικό Σώμα, βρέθηκε να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου (0,63 με όριο το 0,60 mg/L), ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγούσε το σκάφος με μεγάλη ταχύτητα και σε απόσταση μόλις 80 μέτρων από την ακτή, σε βάθος 2 μέτρων.

Εν των μεταξύ, λίγο νωρίτερα, στις 6.00 το απόγευμα της Πέμπτης, σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του άτυχου 47χρονου αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., από τον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στον Βόλο, ο οποίος υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου, παρουσία φίλων, γνωστών και συγγενών. Τραγικές φιγούρες, η σύζυγος και τα δύο τους παιδιά, 24 και 15 ετών, με το 15χρονο αγόρι να παραμένει σοκαρισμένο, αφού η τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του.

Τέλος, αναμένεται η επιστροφή της δικογραφίας στο Κ.Λ.Β., η συμπληρωσή της με την έκθεση νεκροψίας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στον 25χρονο, για να οριστεί δικάσιμος.

πηγή: e-volos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ