ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για 509.430 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 53χρονος, μετέφερε-διακινούσε πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν φέρουν την ειδική ταινία κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία τόσο ο ίδιος, όσο και μέσω τρίτων προσώπων, διέθετε προς πώληση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μεσημβρινές ώρες χθες, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου 5 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία κατανάλωσης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη στην περιοχή του Ευόσμου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 181 χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 123.600 πακέτα τσιγάρων, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του 53χρονου στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 75 πακέτα τσιγάρων.

Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου διέμεναν οι υπόλοιποι τρεις ομογενείς, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 749 χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 385.750 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 509.430 πακέτα τσιγάρων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις