MONSTERS: «Τελευταία δράση για αξιοπρέπεια»

Δημοσιεύθηκε στις: 16 Αυγούστου 2012, 18:14

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Monsters με αφορμή την πιθανή αύξηση των ομάδων στο πρωτάθλημα της Football League με την παράνομη συμμετοχή του Ηρακλή, της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου.Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters
Το τελευταίο επίτευγμα του εκσυχρονισμού του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η επικείμενη σύσκεψη και ψηφοφορία της football league για την επαναφορά ποδοσφαιρικών φαντασμάτων.

Εκφράζοντας το σύνολο του φίλαθλου κόσμου της Α.Ε.Λ. που έζησε τόσο το στήσιμο όσο και τις συνέπειες του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, θεωρούμε αυτονόητη την αρνητική ψήφο της εκπροσώπησης της Α.Ε.Λ. απέναντι στο κουφάρι του Χοντρού Απατεώνα.

Πέρα όμως απ’ αυτό, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει η Α.Ε.Λ. από την αρχή της παρουσίας της στη ψηφοφορία – παρωδία πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε κάθε απόφαση που θα ευνοήσει την επιστροφή των σκουπιδιών.

Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο μακρινός “ιδιοκτήτης” για να επιδιώξει μια υποψία αξιοπρέπειας αφού τότε που είχε το χώρο και το χρόνο “βαριόταν να ασχοληθεί”.

Σύσκεψη και ψηφοφορία την Παρασκευή 17 Αυγούστου; Πολύ σοβαρή δουλειά έπεσε…!

Υ.Γ. Η Α.Ε.Λ. πρέπει να ξεκαθαρίσει από την αρχή πως θα κινηθεί νομικά…και να κινηθεί νομικά (χωρίς να βαρεθεί αυτή τη φορά).

Υ.Γ.2 και για να μην ξεχνιόμαστε ας ξαναδιαβάσουμε την ανακοίνωση…15 Φεβρουαρίου 2011

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
Μπέος σε Λάρισα : “Άντε γεια, This is Volos”
“Αν γράφαμε βιβλίο θα βάζαμε τον τίτλο «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ». Τη συνέχεια μάλιστα θα δώσει ο πρόεδρος μας σε κυριακάτικη αθλητική εκπομπή, στις 20 Φεβρουαρίου.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Κουραστήκαμε πια με τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας σας που πίσω από αυτές προσπαθείτε να κρύψετε τη γύμνια σας και τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων πρωταθλημάτων και δυστυχώς εσάς, τους δήθεν ηθικούς και περήφανους. Δεν υπάρχουν και δεν θα βρεθούν πια ομάδες που θα βάλουν δύο αυτογκολ για να σας σώσουν και μετά να σβήσουν από το χάρτη (περίοδος 2006-2007).

Οποιαδήποτε άλλη ομάδα την περασμένη Κυριακή στο «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ» χωρίς την οργάνωση και την πείρα του Ολυμπιακού Βόλου, θα είχε χάσει πριν καν βγει στον αγωνιστικό χώρο, από τα αίσχη που είχατε ετοιμάσει και τη ψυχολογική φόρτιση που προσπαθήσατε εκβιαστικά να επιβάλλετε.

Η νόμιμη παρουσία του προέδρου μας στον αγωνιστικό χώρο σκοπό είχε να αποφορτίσει την ομαδάρα μας και οι παίκτες να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο. Αν το πετύχαμε, το γνωρίζετε καλύτερα εσείς, αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

Όσες δε φορές κι αν αγωνιστούμε με την Λάρισα, η αγωνιστική μας αξία δεν μας επιτρέπει να χάσουμε, αφού είμαστε τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτεροι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευχετήριες δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη, δεν υιοθετούνται ούτε από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ούτε και από ολόκληρο το Βόλο, διότι αφορούν καθαρά προσωπική του επιθυμία.
Άλλωστε η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη να σας κερδίσει και να σας ρίξει στη Β’ Εθνική γιατί όλη η Θεσσαλία έχει κουραστεί από την αλαζονεία σας.

Εξάλλου όλες οι παροιμίες είναι σωστές: «ο πεθαμένος δεν κλάνει».
Όσο για τις αναφορές στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΛ (σελ. 20) με τίτλο «Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ», που προσπαθεί να μειώσει τον Ολυμπιακό Βόλου και τους υπέροχους φιλάθλους του, ενώ όλο το κείμενο χαρακτηρίζεται από το εμπρηστικό του στιλ, να σας πούμε ότι …θα μας λείψουν. Καλό είναι να επιστρέψετε γρήγορα στην κατηγορία, πράγμα δύσκολο, αφού έχουμε αποκτήσει ιδανική πελατειακή σχέση με την ομάδα σας, επί προεδρίας Αχιλλέα Μπέου. Καλώς τα παιδιά!

Επίσης να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την παρουσία σας στη Β’ εθνική. Πρώτον, να εκδίδετε ειδικό εισιτήριο για τις ομάδες που θα επισκεφτούν το «ΜΑΝΤΡΙ-ΓΑΛ», όπως γίνεται στα μουσεία ανά τον κόσμο και να τους ξεναγείτε στο χώρο που δέρνετε τους ανυπεράσπιστους δημοσιογράφους.
Δεύτερον, μία ακόμη καλή λύση για τη συντήρηση του χλοοτάπητα είναι να βάζετε δύο φορές την εβδομάδα τα πρόβατα που έχετε δίπλα στο μαντρί για να αποφύγετε τα έξοδα συντήρησης, συνδυάζοντας το τερπνόν δια του ωφελίμου.

Κλείνοντας, σχετικά με το εμετικό πανό που αναρτήσατε την Κυριακή για το πρόσωπο του Προέδρου μας θα σας παραπέμψουμε σε μία ακόμη παροιμία: «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» και για του λόγου το αληθές, σε εσάς αρέσουν τα events και επί χόρτου και επί πάγου, αφού είστε λάτρεις του life style και του fame story, «να σπρωχτούμε κι όπως πέσουμε».

Πριν κλείσουμε, για σας τους Λαρισαίους μόλις σβήσουν τα φώτα, ξεκινούν τα ωραία, περιμένετε.

Όσο για μας τους Βολιώτες, νιώθουμε όλοι περήφανοι τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον πρόεδρο μας. ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is Volos!”

aelole.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ