ΕΛΛΑΔΑ

«Αστακός» η Πάρος

Το επιπλέον στοιχείο που θα ρίξει το απαιτούμενο φως στην υπόθεση αναζητούν –κυρίως- στην Πάρο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ώστε να λύσουν τον γρίφο της στυγερής δολοφονίας του 53χρονου Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα.

Είναι γεγονός ότι για την υπόθεση έχει γίνει… αρκετή δουλειά καθώς οι αρχές φέρονται σε μεγάλο ποσοστό να έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ των δολοφόνων. Ωστόσο, την ίδια ώρα δεν υπάρχει σαφή εικόνα σχετικά με το που μπορεί να βρίσκονται…

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Και αυτό της παραμονής τους σε κάποιο κρησφύγετο στην Πάρο και αυτό της φυγής τους σε κάποιο γειτονικό νησί των Κυκλάδων, αλλά και αυτό της επιστροφής τους στην Αθήνα με το πλοίο της γραμμής… Η Πάρος εξακολουθεί να θυμίζει αστυνομοκρατούμενη περιοχή. Αστυνομικοί ένστολοι και με πολιτικά βρίσκονται παντού. Στους δρόμους και τα λιμάνια, μέχρι τα καταστήματα και τις παραλίες.

Οι έφοδοι αποτελούν πολύ συχνό φαινόμενο, ωστόσο ακόμη αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει. Και σ’ αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν πάρει όλα τους τα μέτρα. Απόδειξη αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο είχαν καλύψει όλα τους τα χαρακτηριστικά, αλλά και το ότι προχώρησαν στην πυρπόληση του αυτοκινήτου τους στην περιοχή του Αμπελά.

Ωστόσο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ παραμένουν αισιόδοξοι για την πορεία των ερευνών και περιμένουν με αγωνία και την αποκρυπτογράφηση των κλήσεων του καρτοκινητού από το ειδικό βαλιτσάκι που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των τηλεφώνων και βρίσκεται στην Πάρο. Παράλληλα, οι αρχές φέρονται να εξετάζουν και όλες τις «δίδυμες ληστείες» που έχουν καταγραφεί.

Γίνονται συγκρίσεις οπτικών υλικών που έχουν από τις κάμερες ασφαλείας τραπεζών αλλά και καταστημάτων. Διασταυρώνονται όλες οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, εξετάζονται ακόμη και οι σχέσεις κακοποιών και έγκλειστων των φυλακών με οργανωμένα κυκλώματα που δρουν εκτός. Αρκεί να ρίξουν το απαιτούμενο φως στην υπόθεση και να φτάσουν στην επίλυσή της…

real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις