ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας ανάμεσα στους δολοφόνους της Πάρου;

Η ανάλυση των δεδομένων, όσων πρόλαβε και κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας εντός του υποκαταστήματος της τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου, οδηγεί τις διωκτικές αρχές στο συμπέρασμα της συμμετοχής 42χρονου Έλληνα υπόδικου. Σύμφωνα με tovima.gr: «Ο κακοποιός αυτός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για συμπλοκή με αστυνομικούς, για συνεργασία με τον Κ. Πάσσαρη και τους αδελφούς Παλαιοκώστα αλλά και για μια δολοφονία στις φυλακές Κορυδαλλού με θύμα Αλβανό κρατούμενο, για την οποία απαλλάχτηκε. Ακόμη έχουν υπάρξει ενδείξεις συμμετοχής του και σε άλλες ληστείες στην περιοχή της Αιδηψού αλλά και σε νησιά.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου ποινικού στις ληστείες στην Αργολίδα προέκυψαν στις αρχές Ιουνίου 2012, όμως τα ίχνη του έχουν χαθεί και ερευνάται αν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο περιστατικό της Πάρου. Εκείνο στο οποίο έχουν σταθεί οι αστυνομικοί είναι η αναφορά των ληστών της Πάρου, μέσα στην Τράπεζα, ότι «εμείς δεν κλέβουμε τους πελάτες αλλά μόνο τα ταμεία».

Κάτι παρόμοιο φέρεται να είχαν αναφέρει και οι δράστες στην Αιδηψό αλλά και στην Αργολίδα οι οποίοι πάλι είχαν «ανοίξει κουβέντα» μέσα στις τράπεζες και είχαν πει ότι «είμαστε φτωχοί Ελληνες και πεινάμε» και ότι «οι τράπεζες δεν έχουν ανάγκη».

Τέλος, από την εξέταση του καρτοκινητού που έπεσε από έναν από τους δράστες διαπιστώθηκε ότι είχε πραγματοποιήσει μόνο μία -δύο κλήσεις προς συνεργούς του την ημέρα της ληστρικής επίθεσης.

Από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχει ήδη ζητηθεί να δώσουν κατεπειγόντως απάντηση σχετικά με τα στοιχεία των κατόχων των κινητών, τον τρόπο αγοράς τους, τους κωδικούς ΙΜΕΙ των συσκευών τους, τις κάρτες SIM που έχουν δεχθεί αυτές οι συσκευές και τις τυχόν άλλες κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με αυτές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις