ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία στίβου της ΑΕΛ

Μετά από εντατική προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών στην αναδιοργανωμένη ακαδημία Στίβου της μητρικής ΑΕΛ 1964.

Φέτος ξεκινάει μία νέα προσπάθεια για να επιστρέψει το τμήμα στις επιτυχίες του παρελθόντος, μιας και τα ο στίβος της ΑΕΛ αποτελεί την φυσική συνέχεια του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας.

Επίσης, από φέτος θα λειτουργήσει και οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και γυμναστικής ακαδημίας.

Από τις 20 Αυγούστου 2012 και καθημερινά από 5 μ.μ. ως 10 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στα γραφεία του σταδίου Αλκαζάρ στη Θύρα 3.

Η πρώτη προπόνηση-συγκέντρωση των αθλητών του τμήματος Στίβου της ΑΕΛ για την 27.08.2010 και ώρα 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένη υπό τις οδηγίες των προπονητών κ. Χρήστου Γκόλτσιου και Γιάννη Ακριβούλη.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι αθλητές να προσέλθουν εγκαίρως με ενδυμασία προπόνησης στη Θύρα 3 Σταδίου Αλκαζάρ.

Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν ρουχισμό και κάρτα εισόδου για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ στο ΑΕL FC ARENA.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στα γραφεία της ΑΕΛ στη Θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ ή να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Στίβου της ΑΕΛ 1964 κ. Λιντέρη Νικόλαο στο τηλέφωνο 6973-826490.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις