ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετακόμισε στο Βόλο ο Κατσιαρός!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Παναγιώτη Κατσιαρού, ο οποίος συμφώνησε να αγωνιστεί στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για ένα χρόνο.

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός ανήκε για 7,5 χρόνια στους «βυσσινί» στο διάστημα αυτό είχε 145 συμμετοχές και 1 γκολ στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1978 στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Εκεί έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2004 καταγράφοντας 6 γεμάτες σεζόν ως βασικός. Ακολούθησε ένα εξάμηνο στον Πανιώνιο, ένα στην Κέρκυρα και η άφιξη στη Λάρισα το 2005.

Ήταν ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο ρόστερ της ΑΕΛ, αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012.

Ήταν μέλος της ΑΕΛ από τον Ιανουάριο του 2005, αποτελώντας βασικό στέλεχος στην πορεία της από τη Β Εθνική στη Super League, μέχρι το βάθρο της Κυπελλούχου Ελλάδος και την ευρωπαϊκή έξοδο το 2007.

Με αφορμή την αποχώρηση του Παναγιώτη Κατσιαρού από την ΑΕΛ σας παρουσιάζουμε το ομορφότερο γκολ που έχει πετύχει ο αριστερός οπισθοφύλακας με την ομάδα του κάμπου.

Με ένα απίστευτο γκολ του Παναγιώτη Κατσιαρού στο 89ο λεπτό η ΑΕΛ είχε πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου, επί της Καλαμαριάς με 2-1, την σεζόν 2007-2008.

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις