Ανοικτή συγκέντρωση για το μέλλον του Οικονόμου

Δημοσιεύθηκε στις: 12 Αυγούστου 2012, 14:26

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης

Κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να συμμετάσχει στα κοινά του Οικονόμου Τσαριτσάνης απηύθυνε η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με την τοπική κοινοτική αρχή.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλίας, το βράδυ της Δευτέρας (13/8) στις 21:00 στο κοινοτικό κατάστημα της Τσαριτσάνης θα διεξαχθεί ανοικτή συγκέντρωση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το… τοπίο με το μέλλον της ομάδας, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Προ εβδομάδων, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τόλιος είχε απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όποιον επιθυμούσε να συμμετάσχει στα κοινά του συλλόγου με άνοιγμα της βάσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Οικονόμου, χωρίς ωστόσο, η κίνησή του να βρει… ανταπόκριση.

Έτσι, την Δευτέρα το βράδυ, ο Γιάννης Τόλιος αναμένεται να απευθύνει μία… τελευταία πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο, αναλύοντας παράλληλα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και υπάρχει το… ρίσκο για μη ανταγωνιστική ομάδα στην Football League 2.

(onsports.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ