ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πυρπόλησαν έξι αυτοκίνητα στο Ανήλιο Μαγνησίας

Τους άγνωστους δράστες αναζητά η αστυνομία

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα κάηκαν από πυρκαγιά έξι συνολικά σταθμευμένα οχήματα.

Ειδικότερα, περί ώρα 02:45 σήμερα το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ενημερώθηκε αρχικώς τηλεφωνικά από περίοικο για εκδήλωση εστίας πυρκαγιάς σε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή, ενώ ακολούθησαν επανειλημμένα τηλεφωνήματα για εκδήλωση νέων εστιών πυρκαγιάς και σε άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του έχοντος την κατά τόπον αρμοδιότητα Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, άνδρες του οποίου έσπευσαν εγκαίρως στην περιοχή και διαπίστωσαν την ολοσχερή καταστροφή από φωτιά που είχαν θέσει άγνωστα άτομα πέντε συνολικά οχημάτων και τη μερική καταστροφή ενός ακόμη Ι.Χ.Ε, σταθμευμένων ανά ζεύγη και σε αρκετή απόσταση μεταξύ τους σε τρία διαφορετικά σημεία, ήτοι:

•             Ολοσχερής καταστροφή δύο (2) Ι.Χ. Φορτηγών επικαθήμενων, ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού και ομόρρυθμης εταιρείας αντίστοιχα

•             Ολοσχερής καταστροφή δύο (2) Ι.Χ. Φορτηγών αγροτικών τύπου 4Χ4, ιδιοκτησίας 60χρονου και 59χρονυ ημεδαπού αντίστοιχα

•             Ολοσχερής καταστροφή Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής

•             Μερική καταστροφή Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού

Επίσης, άμεση ήταν κι η μετάβαση στο σημείο κλιμακίου αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου οι οποίοι σε συνεργασία με Ομάδα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συγκρότησαν σημεία ελέγχου (μπλόκα) σε όλα τα κομβικά σημεία του οδικού κυκλώματος Πηλίου για τον έλεγχο οχημάτων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συγκέντρωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκύπτει ότι άγνωστα άτομα έθεσαν με εύφλεκτο υλικό διαδοχικά πυρκαγιά στα έξι (6) οχήματα και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος αυτών, κοντά στο χώρο της αποθήκης καυσίμου (ρεζερβουάρ).

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις